Nadežda se vraća lekovima?: Beba me ubija u pojam!

Autor: Svet

Zabava

29.09.2019

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Nadežda Biljić, kako sama priznaje, ne uživa u blagodetima drugog stanja jer se stalno oseća umorno i pospano.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nadežda Biljić

Pevačica je zatrudnela po izlasku iz rijalitija "Zadruga 2", i to nakon drame koju je prošla sa budućim ocem deteta Tomom Panićem, koga je prijavila i za nasilje.

Sada je par zakopao ratne sekire, ali Nadežda priznaje da želi da se vrati na terapiju koju je pila pre nego što je ostala trudna.

- Sada sam drugi mesec trudnoće, a nedavno sam prestala da pijem antidepresive. Kako bude odmicala trudnoća, ako se ne budem osećala dobro, mislim da ću moći da se vratim na terapiju, ali nadam se da neće biti potrebe za tim. I ptice na grani znaju da to može da šteti plodu, a ja ne želim da radim ništa što može da naškodi mom detetu. Nadam se da uzimanje lekova neće naškoditi mojoj bebi, ali svakako ću se podvrgnuti svim testovima - izjavila je Biljićeva.

RepublikaFoto: e-stock/M. ČUBRILOVIĆ
Nadežda i Toma

- Promenila sam način života, i jako sam umorna, mislim, dete me ubija u pojam. Znam da ružno zvuči kada tako kažem, ali obara me da spavam, non-stop jedem, nervozna sam, stalno menjam raspoloženje, hormoni me drmaju - zaključila je rijaliti zvezda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
pula

29.09.2019 09:30

Sve je to u okviru normalnog "drugog stanja". Srećno!