Klupko se odmotava oko bombe na "FM plej": Editi pomagala crnogorska mafija?!

Autor:

Zabava

01.10.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su vlasnici producentske kuće "FM plej", na koju je pre tri dana bačena ručna bomba, Filip Miletić i Miloš Roganović dali iskaz u policiji da sumnjaju da samo jedna pevačica, Edita Aradinović, ima motiv da ih napadne, istraga se preokrenula ka crnogorskoj mafiji, sa kojom je Edita veoma bliska.

RepublikaFoto: instagram.com/editaaradinovic
Edita Aradinović...

Kako izvor Srpskog telegrafa navodi, ta crnogorska mafija hara Evropom, a pevačica je toliko dobra sa njima da peva na svim njihovim privatnim slavljima.

- Oni su veoma opasni, a Editu mnogo gotive, bukvalno su ortaci sa njom. Znate da su ti ljudi za svoje prijatelje spremni na sve! Oni nju zovu za sva veselja da im peva, što znači da joj veruju 100 odsto. Kod njih ne može da peva bilo ko, već onaj kome veruju - kaže naš izvor i otkriva da je istraga posle Miletićevog i Roganovićevog iskaza krenula u tom smeru.

- Ako je Edita već bila u lošim odnosima sa Filipom i Milošem, i ako su se, kako su oni izjavili, rastali u neprijateljskim odnosima, onda je jasno zbog čega se sumnja da je pevačica preko svojih drugova poručila bacanje bombe. Ta crnogorska mafija ne preza ni od koga, njima ovakva dela nisu strana. Dovoljno je da je Edita nekad u afektu rekla da bi naudila bivšoj produkcijskoj kući i da se oni sada u znak prijateljstva svete u njeno ime - priča naš izvor i dodaje:

RepublikaFoto: youtube.com/Za Beograd
Miloš Roganović i Filip Miletić...

- Policija nije luda! Zabeleženo je sve kod njih i oni dobro znaju gde se svako kreće i šta radi. Otkriće oni brzo ko stoji iza ovog napada na "FM plej" ili ko je naručio napad na iste.

Podsećamo da je izvor blizak istrazi otkrio da su Filip i Miloš u iskazu objasnili da sa svim bivšim i sadašnjim saradnicima imaju dobar odnos, osim sa Editom, te da im ne pada na pamet bilo ko drugi ko ima razloga da uradi tako nešto.

Oni su veoma opasni, a Editu mnogo gotive, bukvalno su ortaci sa njom. Peva im na mnogim veseljima

- Edita se na veoma ružan način rastala sa njima jer je prekršila ugovor koji su imali, pa su oni, naravno, tražili da ispoštuje zakonske odredbe, što ona nije učinila. Taj konflikt, po njihovim rečima, i dalje traje jer ih je Edita uzela na zub i javno ih prozivala kada god ima priliku. Oni smatraju da je ona time želela da im poruči, to jest, zapreti da je ostave na miru i da ne očekuju od nje da ispoštuje ugovor - objašnjava izvor.

RepublikaFoto: instagram.com/editaaradinovic
Edita...

Povodom ovog slučaja kontaktirali smo sa Aradinovićkom, ali ona nije htela da odgovori na pozive i poruke. Takođe, njen menadžer Saša Vasić nije hteo da priča u njeno ime iako je izjavio da je upoznat sa slučajem. Miloš i Filip do zaključenja ovog broja takođe nisu imali ništa novo da nam kažu.

Foto: instagram.com/edita

Edita sa kriminalcem u vezi!

Editi kriminalni milje uopšte nije stran budući da je njen navodni novi izabranik, kojeg dobro krije od očiju javnosti, upravo iz tog posla.

- Edita se svojevremeno zabavljala sa Nikolom Vavićem, koji je veoma dobro poznat policiji, a već neko vreme zabavlja se sa jednim oženjenim kriminalcem iz Beograda. On je stariji od nje nekoliko godina, a u tajnoj vezi su skoro godinu dana. Oni koji pevačicu dobro poznaju kažu da se mnogo promenila i osilila pošto joj on čuva leđa. Taj čovek je u gradu poznat kao opasan tip sa brojnim konekcijama, te je možda i preko njega upoznala crnogorsku mafiju, kojoj podmetačine i pretnje nisu strane.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

01.10.2019 07:50

Da li je ovo moguće?