OTKRIVAMO: Soraja našla kliniku za Divninu operaciju!

Zabava

18.09.2017

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

TV lice Soraja Vučelić obećanja uvek ispunjava. Kako je nedavno izjavila da će pomoći Divni, učesnici rijalitija "Zadruga", i snosniti troškove njene operacije leđa, portal Srpskog telegrafa Republika.rs saznaje da je Soraja već našla tim lekara koji će operisati Divnu po izlasku iz rijalitija.

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Soraja pokazala humanost

- Soraja je preko svog prijatelja iz Nemačke, našla odličnog doktora koji će Divni odraditi operaciju. Ona je već sve obezbedila samo se čeka da Divna izađe kako bi mogla da otputuje na operaciju. Soraja je sve troškove preuzela na sebe, pa je Divni obezbedila pored operacije, hotel i avionsku kartu. Postoji velika verovatnoća da će i Sara otići sa njom, da joj se nađe ako joj nešto zatreba - priča izvor blizak Soraji. 

RepublikaFoto: Promo foto
Divna DNK

 

Podsećamo, Lepi MIća je pre nekoliko dana na kućnom sastanku dao predlog da se svako odrekne 50 evra od honorara kako bi pomogli Divni da reši problem sa grbom koju ima na leđima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading