Lunini silikoni u prvom planu: Osvanuo bezobrazan snimak, vrelo na promociji Markovog brenda! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.10.2019

08:32 >> 08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković, poznat je po svom učešću u rijaliti programu "Zadruga", kao i po vezi sa pobednicom Lunom Đogani, ali sada je odlučio da postane poznat i po svom novom modnom brednu "Sikter 52". Dugo se spekulisalo na društvenim mrežama čime će se on baviti, a sinoć je na proslavi svog rođendana i promociji novog brenda otkrio da je uplovio u dizajnerske vode.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ

Luna Đogani

Na njegovoj proslavi našle su se mnoge poznate ličnosti. Međutim, Luna je u celom projektu bila njegova velika podrška, te se očekivalo da će se doterati i zasijati na ovakvom događaju. S obzirom na to da je nedavno posetila plastičnog hirurga i ugradila silikone, moglo se pretpostaviti da će ih istaći. 

Njen bujni dekolte privukao je pažnju mnogih, a posebno njenog momka koji je rešio da obraduje njihove fanove i pokaže njene grudi u prvom planu. Snimio je za svoj Instagram profil njene grudi na kojima je bila zalepljena nalepnica sa logom njegovog brenda.Iako se na snimku ne vidi njeno lice, na osnovu garderobe fanovi su zaključili da je u pitanju Lunino bujno poprsje.

Foto: instagram.com/marko.miljkovic

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Slave

01.10.2019 12:17

Marko i dizajn? Hajde i to cudo da vidimo.

Odgovori 15 1
Vasko

01.10.2019 15:57

Butikaš kao što je i Luna butikašica bila.

Odgovori 12 1
Miško

01.10.2019 16:34

I sta je brendirao? Kineske krpe. Repriza Luninog butika.

Odgovori 13 1