Pevačica ne miruje ni dok je u središtu skandala: Edita provocira mafijaškom pesmom!

Autor: A. P.

Zabava

02.10.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Edita Aradinović objavila je na Instagramu video-snimak na kojem izvodi pesmu Stefana Đurića Raste u kojoj se govori o vezi mlade devojke sa mafijašem, i to u trenutku dok Srbija bruji da je ona označena kao naručilac bombaškog napada 29. septembra na producente Miloša Roganovića i Filipa Miletića.

RepublikaFoto: instagram.com/edita
Edita Aradinović...

Mlađu sestru Indire Aradinović vlasnici "FM pleja", navodno su, označili kao osobu koja je jedina imala motiv da ih napadne i baci bombu na njihov studio jer su jedino sa njom imali sukob. Popularni dvojac je ispričao i da im Edita duguje novac. Kako se polako klupko odmotava, isplivavaju i Editine veze sa mafijaškim klanovima, jasno je zašto istraga prvo vodi ka njoj. Edita u kolima doterana i sa smeškom na licu peva i koketira sa kamerom:

"I tad sam vido je na ulici, pito je: "Šta tražiš?" Pitala me da li možda imam neki hašiš. Video sam i drugaricu da se jako plaši. Kako kaže: "Šta će ti on? To su mafijaši".

U prvi mah Edita nije želela da se oglašava u medijima ovim povodom, ali je revnosno sve vreme objavljivala fotografije i snimke na Instagramu, koje je začinila snimkom o mafijašima, za koje ne krije da poznaje.

RepublikaFoto: instagram.com/editaaradinovic
Edita...

Aradinovićka je tri dana posle bombaškog napada za koji je sumnjiče pevala numeru o kriminalcima

Moguće je da Edita koristi i ovaj trenutak da još više skrene pažnju na sebe, budući da je na kraju ipak pristala da se oglasi povodom napada na Aspirince, gde nije krila da su u neprijateljskim odnosima.

- Mene ako policija bude zvala, što čisto sumnjam, ali ako i bude - ja ću njima reći istinski naš odnos i sve što treba da znaju, što uopšte nikada nije bilo rečeno u javnosti. Isto tako, kao što su oni rekli da su samo sa mnom bili u neprijateljskim odnosima, isto tako sam i ja samo sa njima. Ne bih znala šta dalje da dodam - branila se Edita.

RepublikaFoto: youtube.com/Za Beograd
Miloš Roganović i Filip Miletić...

Edita: Možda bomba nije bila za njih

Pevačica kaže da je inspektori još nisu zvali na razgovor, ali da će se rado odazvati njihovom pozivu i dati svoj iskaz.

- Ja ću svoj iskaz dati policiji. Nije bilo fer što su me neki osumnjičili za nešto za šta me ni policija ne sumnjiči, ali neka ostane na tome. Možda bomba nije bila za njih. Želim da nastavim da radim ono od čega živim, a to je muzika. A i moram tim ljudima da vratim dug, od kojeg ne bežim, niti ga poričem. Stvarno im želim sve najbolje - rekla je Edita.

"Limun"

I tad sam vido je na ulici, pito je: "Šta tražiš?",

Pitala me da li možda imam neki hašiš,

Video sam i drugaricu da se jako plaši,

Kako kaže: "Šta će ti on? To su mafijaši"

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Mimi

02.10.2019 06:35

Ona se još podsmeva ljudima u nevolji. Brutalna crnka.

Odgovori 14 0
Jelenko

02.10.2019 08:35

@Mimi - Crna je da crnja ne može biti.

Odgovori 11 0
Peđa

02.10.2019 11:28

@Jelenko - Crna je kao zagoreli tiganj.

Veska

02.10.2019 07:09

"Pjevacica" promuklog glasa pravi grešku za greškom.

Odgovori 15 0