Marko Miljković promovisao novi biznis, Luna pokazala bujno silikonsko poprsje!

Autor:

Zabava

02.10.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar Marko Miljković odlučio je da se upusti u dizajnerske vode, te je, na iznenađenje mnogih, pokrenuo svoj brend. Naravno, u promociji mu je pomogla njegova devojka Luna Đogani, zahvaljujući kojoj je okupio brojne medije. Iako je pažnja trebalo da bude usmerena na Markov projekat, Luna je svojim prisustvom privukla sve oči na sebe.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Marko i Luna...

Naime, novopečena pevačica pokazala je svoje nove silikonske grudi, a duboki dekolte otkrio je kako izgleda poprsje Lune Đogani. Veliku pažnju privukla je i Anabela Bukva, koja se nedavno razvela od Andreja Atijasa, ali je uprkos problemima na privatnom polju, došla da podrži svog zeta.

Već na samom početku večeri Miljković je zvanicama objasnio o kakvom projektu je reč:

- U pitanju je brend koji se zove sikter 52, verovatno su mnogi naslućivali. U početku ćemo raditi onlajn, dok ne vidimo kakva je potražnja. Butik ću otvoriti u narednih mesec, dva - objasnio je Marko, koji za sada u ponudi ima majice i prsluke, a uskoro će u svom asortimanu, kako kaže, imati i trenerke, donji veš i druge aksesoare.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Luna, Marko, Anabela...

Priznaje da mu je od velike pomoći bila njegova devojka Luna Đogani, pevačica i pobednica prethodne "Zadruge".

- Dosta se konsultujemo oko svega. Luna, šta god da joj pokažem, oduševi se, kaže: "Bravo, svaka čast!".

Prisutni su se šalili kako je Marko po uzoru na Lunu mogao da nazove svoju kolekciju "Marko Đo"

Prisutni su se šalili kako je Marko po uzoru na svoju devojku, koja je prošle godine lansirala svoju kolekciju "Luna Đo", mogao da nazove svoju kolekciju "Marko Đo", ali se Marku takvi komentari nisu baš dopali.

Inače, Luna je na promociju došla provokativno stilizovana i odmah privukla pažnju svih prisutnih, koji nisu mogli da odvoje pogled od njenog bujnog poprsja. Iako do sada nije isticala nove grudi, pa su mnogi komentarisali da nije ugradila velike implantate, preksinoć je pokazala da se i te kako isplatio svaki dinar koji je u njih uložila.

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Luna Đogani...

Novopečena pevačica došla da podrži dečka Marka zajedno sa majkom Anabelom Atijas, sestricom Blankicom i kolegom Savom Perovićem. Od poznatih videli smo još i zadrugare Adama Đoganija i Pavla Jovanovića, koji su pokazali da su lojalni drugu iz rijalitija. 

Foto: instagram.com/anabelci

Anabela: Ne planiram novu ljubav!

Anabela Atijas progovorila je o tome da li je zaljubljena i da li planira novu ljubav:

- Ne planiram stvarno ništa, kad bude trebalo, desiće se sve, s razlogom. Onaj gore vodi pravim putevima, pravi planove... Strpljen, spasen. Evo, Lunči je krenula na velika vrata, sad i Marko, valjda sam ja sledeća - rekla je nasmejana pevačica. Ona je progovorila o razlozima zbog kojih su ona i Atijas doneli odluku da se razvedu.

- Nema nikakve senzacije. Udaljavanje, kao u svim brakovima. Nema treće osobe, nije ni postojala... Jedan korektan razlaz - bila je iskrena Anabela.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Mimi

02.10.2019 06:29

Butikas Marko Đo prodavaće kineske krpice kao svoje. Kopira Lunu.

Odgovori 23 4
Jelenko

02.10.2019 11:23

@Mimi - Pa i Anabela sa firmom "Luna Đo" prodaje online, posle zatvaranja butika.

Odgovori 15 3
Vesna

02.10.2019 07:08

Marko Đo će proći kao Luna Đo. Sikter bre!

Odgovori 22 4
Peđa

02.10.2019 10:21

@Vesna - Samo je Marko oprezniji pa prvo proba da prodaje online. Ali i Anabela je prebacila Lunu Đo na prodaju online. Sada će oni da se konkurišu.

Odgovori 13 3