Upecala piletinu: Dušica Jakovljević ima novog frajera!

Autor: kurir.rs

Zabava

07.10.2019

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušica Jakovljević prošle nedelje je otkrila da je u vezi sa izvesnim Nikolom Konstantinovićem, koji je nekoliko godina mlađi od nje.

RepublikaFoto: e-stock/R. RISTIĆ
Dušica Jakovljević

- Nikola je nekoliko godina mlađi od Dušice, ali je već godinama uspešan mladi momak. On je trenutno direktor u jednoj ugostiteljskoj firmi i vrlo je posvećen poslu - rekao je izvor blizak paru.

- On i Dušica deluju zaljubljeno i ovo bi moglo da potraje ako sudimo po tome koliko vremena provode zajedno. Iako su poslovno vrlo angažovani, oni nađu vremena da se često viđaju, pomažu jedno drugom i uživaju kada su skupa - dodaje izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dusica Jakovljevic (@dusicajakovljevic) on Oct 6, 2019 at 2:00pm PDT

- Dušica je javna ličnost i oboje su bili svesni da neće dugo moći da čuvaju intimu, ali eto uspeli su već nekoliko meseci. Sada su njihove emocije jače, pa više nije toliko ni važno da to sakriju, naročito što se iza kamera svuda pojavljuju skupa - zaključio je izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dusica Jakovljevic (@dusicajakovljevic) on Oct 1, 2019 at 4:01pm PDT

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sava

07.10.2019 11:13

Mladje - sladje.