Roditelji i psiholozi zabrinuti zbog jutjuberovog ponašanja! Psiholog: Baka Prase je mnogo više od gluposti!

Autor:

Zabava

09.10.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, koga deca obožavaju, ne prestaje da intrigira javnost skandaloznim objavama i video-klipovima na društvenim mrežama. Roditelji čija deca pomno prate ovog jutjubera su veoma zabrinuti pošto njihovi mališani žele da ga oponašaju iako su njegove izjave često neumesne i morbidne. Poslednja vest koju je Ilić postavio bila je "dečak ili abortus", aludirajući na to da je njegova devojka možda trudna. Ova objava je šokirala njegove pratioce, pre svega zbog načina na koji je objavio ovako bitnu i privatnu stvar.

RepublikaFoto: Youtube.com/Baka Prase
Baka Prase...

Naime, psiholog Jovan Marić je za Srpski telegraf otkrio da je Baka Prase opasnost za omladinu i dodao je da on ne proizvodi ništa kvalitetno, već propagira stvari sa zapada.

- Vrlo negativno mislim o svemu tome što Baka Prase radi. Malo ko je uočio, ali ja jesam pre godinu dana, da tri najvažnije države u Evropi Nemačka, Francuska i Velika Britanija insistiraju na istim principima kao i ovaj jutjuber, što znači da je Baka uzor našao u stvarima koje su preko rado prihvaćene. To je bahanalisanje, nemanje emocija, nemanje osećaja za porodicu. Time što on radi se urušava porodica i to nije dobro. Moramo favorizovati porodicu i biti veliki protivnici ljudima koji predstavljaju nešto kao što predstavlja Baka Prase - rekao je poznati psiholog i dodao da roditelji treba da se bore protiv ovakvih stvari, koje veoma loše utiču na njihovu decu.

RepublikaFoto: youtube.com/Jutarnji Program TV HAPPY
Psiholog, Jovan Marić...

- Baka Prase jako loše utiče na omladinu. On je popularan dečko i takvim stavovima podstiče omladinu na razne ludosti i gluposti. Veliki broj fanova mu samo diže ego i on tada i ne vidi gde greši, nego još više pojačava svoje gluposti. Sigurno je Baka Prase pubertetlijama idol i to treba sprečiti. Ne može čovek koji gazi po porodici, kojem ništa nije sveto, da bude uzor našoj omladini - završio je Marić.

RepublikaFoto: Youtube.com/Baka Prase
Baka Prase...

O ovoj nesvakidašnjoj temi popričali smo i sa psihologom Žarkom Trebješanin. On navodi da Bogdan Ilić sve radi zarad para i marketinga.

Psiholog Žarko Trebješanin: To što radi Baka Prase je više od gluposti

- Uopšte nije glupost to što radi Baka Prase, to je i više od gluposti. To je čista komercijalna stvar. On priča ono što njegovi vršnjaci i mlađi vole da čuju, zato i ima toliko pregleda i toliko fanova. Ja se ne bavim niti me to zanima, imam mnogo važnijih i pametnijih stvari od Bake Praseta - rekao je Trebješanin.

RepublikaFoto: wikimedia.org/Žarko Trebješanin
Žarko Trebješanin...

Podsećamo da ovo nije prvi put da Bogdan Ilić javno provocira svojim izjavama i porukama. Takođe, o njegovom stavu su pričali mnogi poznati i većina smatraju da je jutjuber previše idealizovan i da ima pažnje više nego što zaslužuje.

Foto: instagram.com/baka prase

Činjenice koje Baka Prase iznosi

- Jutjuber je objavio anketu i nekoliko statusa u kojima je napisao da mu je "ova", misleći na svoju devojku, trudna i tada je dodao "dečak ili abortus"

- Nedavno je Bogdan Ilić na svom profilu objavio sliku gde u naručju drži lutku, uz obrazloženje da je postao otac i da je detetu dao ime Sava. U svom obraćanju je napisao da je prvo mislio da je u pitanju greška, ali nakon toga se ipak Sava rodio. Ovakvo glupiranje i sprdanje sa roditeljstvom je naišlo na kritike kod Bogdanove publike

- Jutjuber je priznao da ga otac i majka ne podržavaju, posebno im se ne sviđa što toliko psuje u klipovima, i da bi voleli da promoviše neke pozitivne vrednosti

- Baka Prase najviše je opčinjen činjenicom da je sa samo 22 godine uspeo da od svog posla kupi automobil iz snova - porše, a to što ne zna ko je Rade Šerbedžija, što je sam priznao, njemu nije bitno

- Popularni jutjuber iza sebe ima nekoliko estradnih ratova, među kojima su sa Rastom, Lunom Đogani...

- Nedavno je objavio sliku iz kupatila, fotografisao se u ogledalu bez ičega na sebi, obavijen samo peškirićem

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Suzana

09.10.2019 07:22

On je bolestan.

Odgovori 18 4
Mile

09.10.2019 09:02

Njegovo ime Baka Prase govori da je on lud čovek.

Odgovori 18 3
Milan

09.10.2019 09:07

Glupak zaglupljuje našu decu.

Odgovori 19 4
VLAHOVIC BILJANA

09.10.2019 11:32

Sodoma I gomora.

Odgovori 14 3