Emina Jahović se preselila kod dečka milionera, ali jednog se veoma uplašila!

Autor: Pink

Zabava

09.10.2019

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop zvezda Emina Jahović uživa u ljubavi sa turskim milionerom Sadetinom Saranom, a prema informacijama koje su se pojavile u javnosti, oni su otpočeli i zajednički život.

RepublikaFoto: Printskrin/RTV PINK
Emina Jahović i Sadetin Saran..

Kako se navodi, kada su odlučili da prestanu da se kriju, Emina je počela sve više vremena da provodi u Sadetinovoj vili.  

- Tako je počela malo-pomalo da prenosi svoje stvari u njegovu vilu. Budući da često boravi kod njega, on joj je predložio da donese neophodne stvari kako bi joj bilo lakše - rekao je izvor i dodao da pevačica u prvi mah nije to želela da učini:

-Pristala je na kraju da donese sitnice, poput četkice za zube, pidžamu, trenerku, šminku... Međutim, jednog dana je došla sa koferom jer je shvatila da kod Sadetina mora da ima više stvari - dodao je pomenuti izvor.

RepublikaFoto: instagram.com/yaemina
Emina Jahović i Sadetin Saran..

Najveći problem kod Emine stvaralo je to kako će svoje sinove Jamana i Javuza upoznati sa Sadetinom.

Emina je odvela sinove Javuza i Jamana u park, u kojem im se pridružio Sadetin sa svojom kucom. Ona je bila veoma uplašena zbog njihovog prvog susreta, ali na kraju je sve bilo bolje nego što je očekivala. Kada su probili led i kada je shvatila da sa njima neće biti problema, videli su se još nekoliko puta. Čak je vodila decu i kod njega u kuću. Sadetin ih je ugostio kao pravi domaćin, pa je i večeru spremio - otkrio je izvor

Ni pevačica ni njen izabranik se nisu oglašavali po ovom pitanju, a nedavno se spekulisalo da su čak počeli da spremaju i svadbu. Da li u svemu tome ima istine, ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading