Poznati frizer do jutarnjih sati proslavljao rođendan: Ceca i Anastasija napravile šou za pamćenje!

Autor:

Zabava

10.10.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati beogradski frizer Stevan Radivojević proslavio je svoj 31. rođendan u jednoj vili u Beogradu, a slavlju su prisustvovale brojne poznate ličnosti!

Foto: e-stock
Ceca i Anastasija

Najveću pažnju svakako privukle su folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović i njena ćerka Anastasija, koje su inače sa frizerom dugogodišnje prijateljice.

Naime, Ceca i Tasa su bile zadužene za fenomenalnu atmosferu, koja je trajala do jutarnjih sati. Ono što su svi prisutni komentarisali jeste činjenica da Ceci godine ništa ne mogu i da je ista kao i pre 20 godina.

Foto: e-stock
Stevan Radivojević

- Ceca treba da bude primer svim ženama! Isti struk, harizma, energija. Nijedna klinka ne može da joj priđe, žena je zmaj. Ona je ista kao pre 20 godina. Osim što je blistala, bila je vidno raspoložena za druženje. Najviše se šalila sa slavljenikom i Slađom Alegro - rekao je izvor sa lica mesta.

Ono što je sve oduševilo jeste Anastasijino pevanje, a njen repertoar bio je šarenolik. Tasa je na zabavi pokazala kakve glasovne mogućnosti poseduje kada se latila mikrofona i otpevala brojne hitove, kako domaće tako i strane. Ona je izvela pesmu Harisa Džinovića, a zatim i čuvenu numeru "Shallow", koju u filmu "A Star Is Born" izvode zajedno Lejdi Gaga i Bredli Kuper.

Osim Cece i Anastasije Ražnatović, došle su brojne ličnosti iz javnog života. Tu su bile pevačice Milica Todorović, Marina Visković, Jelena Kostov, Aleksandra Mladenović, Slađa Alegro i mnogi drugi gosti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading