(VIDEO) Šok! Baka Prase: Isprozivali me propali jutjuberi, SVI DOKAZI SU TU!

Autor:

Zabava

10.10.2019

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednjih par dana srpsku jutjub scenu potresa pravi rat, u kojem je naš najpopularniji jutjuber Baka Prase glavni akter.

RepublikaFoto: Youtube.com/Baka Prase
Baka Prase i njegov saradnik

Naime, njemu je pre godinu dana poslat mejl u kome mu je, kako tvrdi Baka Prase, ponuđena "izvesna svota novca" od strane Nemca za koga navodi da je tvorac grupe jutjubera "Klikbejt". On je Baki Prasetu ponudio da bude govornik na panelu na temu o negativnim aspektima jutjuba, na koji mu naš jutjuber nije ni odgovorio.

Godinu dana kasnije dobio je još jedan poziv sa iste adrese - ideja je bila da se napravi skeč ili video spot o tome da je prozivanje osoba loše i da novac ne treba da bude glavni motiv za snimanje istih. Sa druge strane, ista grupa nudi novac da se snimaju spotovi upravo sa prozivanjem i čak daju cene koliko bi se novca dobijalo za svaku negativnu konotaciju, što je on i drugi put odbio.

RepublikaFoto: Youtube.com/Baka Prase
Kika

Taj projekat, sa prozivanjem i nipodaštavanjem drugih, ponuđen je ostalim, manje popularnim jutjuberima, koji su pristali i snimili pesmu u kojoj je direktno isprozivan Baka Prase u najgorem mogućem smislu, za šta on smatra da su oni za to debelo plaćeni, a bore se navodno protiv toga.

Najjači jutjuber trenutno među njima je izvesna Kika. Baka Prase tvrdi da se ona pojavila niotkuda i snimila klip gde ga direktno okrivljuje što je jutjub loš, zgražava se nad njegovim rečnikom i govori kako on jako negativno utiče na omladinu, a ona sama obećava svojim pratiocima, za veće preglede, da će se skinuti gola, čita perverzne komentare i slično.

Baka Prase, izrevoltiran njenim i ponašanjem ostalih jutjubera koji su se urotili protiv njega, odlučio je da iznese sve dokaze protiv njih i da opravda svoje postupke, tvrdeći da su apsolutno nekompetentni da bilo šta komentarišu, jer oni zapravo baš rade to protiv čega se bore i promovišu na društvenim mrežama, a njega prozivaju.

Detaljnije možete pogledati u prilogu ispod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mimi

11.10.2019 12:21

Luđak zaluđuje našu djecu.