Trebaju da te zatvore, pušiš ku*ac 80-godišnjaku: Tijana Ajfon brutalno izvređala Milijanu!

Autor:

Zabava

12.10.2019

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ajfonka očitala lekciju Milijani.

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Tijana i Milijana

Tijana Ajfon bila je gost u rijalitiju, pa je izvređala Milijanu i Milojka Božića, za koje misli da ne treba da budu u braku.

- Ja sam se mnogo toga nagledala, moj tata je bio isto švaler, kao i deda, ali ovo nisam videla. Ja sam sa sela i svašta se dešavalo, ali ljudi ovo je za Ginisa, baš niste normalni - rekla je Tijana.

- To je Tijanino mišljenje, mene to ne interesuje - dobacila je Milijana.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Tijana Ajfon

- Nemaš šta da mi odgovoriš, ja sam u pravu. Ti si preslatka, znaš šta si mogla da uradiš od svog izgleda i tela? Ja sam sve uradila od svoje ličnosti, a ti si se srozala time, mogla si da napraviš od sebe karijeru - rekla je Ajfonka.

- Nisam našla bogataša, nego čoveka kog volim - kazala je Božićeva.

RepublikaFoto: dailymotion.com/TRANS BY
Milijana Božić

- Ja u životu nisam imala bogataša, ja sam radila 11 godina, iz solarijuma sam došla ovde, brisala sam znoj prvo, pa me ne komentariši. Postala si poznata jer si pušila ku*rac čoveku od 80 godina. Kažem ti kao sestri da si mogla da napraviš nešto bolje. Zatvorila bih vas u neku ustanovu. Ja kažem da se ne ugledate na mene, ali meni ovo vređa ženski rod - vikala je Tijana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading