Dramatična životna priča Anabele Bukve nateraće vam suze na oči: Godinama nije znala da li joj je otac živ!

Autor: Pink

Zabava

14.10.2019

11:20 >> 11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po životu poznate pevačice Anabele Bukve mogao bi se snimiti film - ozbiljne turbulencije i prekretnice sastavni su deo njenog života godinama unazad, a od ranog detinjstva njen životni put bio je drugačiji. Kao vrlo mlada, morala je da napusti rodno Goražde i ode u Švajcarsku, budući da je izbio rat.

RepublikaFoto: youtube.com/ informator
Anabela Atijas

Tada je izgubila svaki kontakt s roditeljima, Jadrankom i Ahmedom, međutim brzo se vratila kako bi pokušala da ih nađe ili sazna nešto o njima.  

Ubrzo po dolasku u srpsku prestonicu čula je da je njena mama uspela da izađe iz Bosne, ali o ocu nije znala ništa, kao ni njena majka, koja se razvela od njega još pre rata.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tata My friend. My hero. My dad.

A post shared by Anabela (@anabelci) on Nov 1, 2016 at 2:37pm PDT

 

- Sa tatom nisam uspostavila kontakt četiri godine, svakog dana sam strepela da li mu se nešto desilo, a mama je prvo došla u Srbiju, odakle se uputila u Švedsku. Kasnije sam joj se pridružila - ispričala je ona jednom prilikom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tata?

A post shared by Anabela (@anabelci) on Mar 26, 2017 at 1:50pm PDT

Srećom, njen otac je preživeo rat - svojoj ćerki uvek je pružao nesebičnu podršku, a koliko joj očinska figura znači govore i brojne foto-uspomene koje je pevačica delila sa svojim pratiocima na Instagramu, gde je Ahmeda predstavila sa "njegovo visočanstvo - tata"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ana

14.10.2019 16:31

O njoj je pisano već nekoliko puta.