Malerozni: Katarina i Perućica ostali bez medenog meseca!

Autor: alo.rs

Zabava

15.10.2019

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Zvezda Granda" Ljuba Perućica nastavlja da radi punom parom, iako se oženio pre samo pet dana.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Ljuba i Katarina

Mladi pevač nema vremena za medeni mesec, jer je u dogovoru sa svojom suprugom Katarinom odlučio da promoviše novu pesmu koja nosi simboličan naziv "Dolazi naše vreme". Ovo je prva balada u njegovoj karijeri i Perućica poručuje da je veoma ponosan na nju.

- Moja Katarina se zaljubila u ovu baladu i zato sam odlučio da je snimim. Njena želja je bila da je objavim bas sada, kada smo stali na ludi kamen. A ja sam tu da ispunim svaku njenu želju - kaže Perućica.

On objašnjava zbog čega nisu otputovali na medeni mesec.

RepublikaFoto: instagram.com/ljubaperucica

- Na žalost ili na sreću moj raspored je bio prebukiran mesecima unapred i nisam mogao da otkazujem nastupe koji su dogovoreni jos pre šest meseci, godinu dana. Ja sam profesionalac i nikada iz privatnih razloga ne zapostavljam svoju pubilku. Zato sam odlučio da sada odradim sve svirke koje su mi menadžeri zakazali, da ispromovišem ovu pesmu koja je moj poklon Kaći, a na medeni mesec ćemo ići početkom 2020. godine - poručuje Perućica.

Pevač kaže da će putovati na neku egzotičnu destinaciju:

- Još ne znamo gde ćemo tačno otputovati, ali se razmišljamo između Maldiva, Tajlanda i Zanzibara. Ma gde da odemo, biće nam prelepo jer najviše volimo kada smo zajedno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading