Pustite nas da tugujemo u miru: Gruova udovica se prvi put obratila javnosti, njene reči će vas dotući!

Autor: alo.rs

Zabava

15.10.2019

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da je Dalibor Andonov Gru tragično izgiubio život potresla je čitavu Srbiju. Nedugo nakon njegove smrti u javnosti se pojavila vest da je udovica Dalibora Andonova Grua ostala bez prihoda, te da su u prodaju su puštene majice kako bi im prijatelji obezbedili mali prihod od prodaje. Međutim, Danica je morala da odreaguje jer je istina potpuno drugačija.

RepublikaFoto: instagram.com/danicaandonov
Danica sa  tragično nastradalim Daliborom

Naime, ovde se radi isključivo o prijateljskom gestu poštovanja prema dragom prijatelju i njegovoj porodici. 

Dalibor Andonov Gru je reklamirao majice jednog modnog brenda bez nadoknade, a Marko Đurovski je uzvratio uslugu te je na jednom festivalu organizovao prodaju svojih majica. Sav novac namenio je porodici Andonov, a ovaj gest su podržali i glumci Viktor Savić i Aleksandar Radojičić.

– U čast našeg ambasadora, ikone hip-hopa, našeg brata Grua, sav prihod od majica koje danas kupite na festivalu ide njegovoj porodici – istakao je Viktor, a potom i Aleksandar.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Porodicu zadesio veliki gubitak

Iako se do sada nikako nije oglašavala Gruova udovica Danica, sa kojom poznati reper ima dva sina Vuka i Relju, sada se putem saopštenja obratila svima sledećim rečima:

- Hvala svim medijima (a malo ih je) koji su shvatili gest Daliborovih prijatelja povodom prodaje modne marke. Za one "neupućene" moj suprug je reklamirao ovu robnu marku kao prijatelj (što možete da vidite na njegovom Instagram profilu), tako da ovaj gest je jedna vrsta zahvalnosti. Na žalost, živimo u vremenu senzacija i raznih gluposti, pa u svemu tome zaboravimo na ljudskost.

- Zamoliću Vas kao neko ko nikada nije bio deo ovog lažnog sveta, da nas pustite da tugujemo u miru i tišini - završila je Danica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading