Maca i Miloš se prvi put sreli u Zadruzi nakon sukoba na Farmi: Evo šta Marinković kaže o Bojanu posle toliko godina!

Autor:

Zabava

15.10.2019

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularnog glumca Dragana Marinkovića Macu ovih dana gledamo u trećoj sezoni rijalitija "Zadruga" i to kao upravnika Šekspirovog pozorišta.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Maca i Miloš

Prvi zadatak koji su zadrugari imali, a koji su predstavili na sceni "Šekspirovog pozorišta", bio je da izvode male predstave, što se Maci veoma dopalo.

- Zadrugari su u svom filmu, ali ovo što smo gledali, to je bio prvi zadatak koji se zvao "Naših pet". Oni su se odlično angažovali i mogu iskreno da kažem, da sam zadovoljan, pokazali su više nego što sam očekivao, a radnja svakog skeča je shodno njihovom životu, ko je koga prevario i tako - rekao je Maca.

Maca je otkrio ko bi od aktuelnih zadrugara mogao da se, nakon završetka rijalitija, nađe u nekom filmu, seriji ili možda na daskama koje život znače.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Dragan Maqrinković Maca

- Ja mislim da je za njih stvorena po*no industrija, tako da što se tiče po*no filmova, ima mnogo kanditada i mogli bi da naprave tu onako dobar posao, šalim se naravno (smeh). Ne treba tu sad praviti paralelu između onoga što sam ja po vokaciji, nego smatram da je ovo za njih samo dobra zabava, a kada izađu mogu da rade šta žele - rekao je Maca.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miloš Bojanić

Maca je i danas imao prilike da se nađe ponovo u ulozi upravnika, pošto su zadrugari izvodili imitacije, a jedan od onih koji se našao na sceni bio je i Miloš Bojanić. Poznato je da su Maca i Bojanić imali sukobe u ranijim rijalitijima, a na pitanje kako će reagovati kada se sretnu, glumac je bio kratak.

- Ne znam, niti me on interesuje, je*ao ga papak - rekao je Maca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Susan

16.10.2019 06:25

Ko razume šta ovaj papak priča? Maca negativac.