Nesrećnu ženu sukob sa folkerom umalo koštao života! Sara: Halid me je prevario za 400.000 dolara!

Autor: Vladimir Janković

Zabava

17.10.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Australijanka Sara Keno optužila je pevača Halida Muslimovića da je prevario za 400.000 dolara! Kako Sara tvrdi, ona je sa Halidom bila u vezi tri godine, a on je od nje uzimao novac zbog koga je kasnije čak i pretukao.

RepublikaFoto: 9News
Halid Muslimović i Sara Keno..

- Bila sam zaljubljena u njega. Upoznali smo se na koncertu u Melburnu 2015. godine. Bila sam u publici kada me je zgrabio za ruku i tražio fotografiju sa mnom. Kada nismo bili zajedno, bili smo stalno na telefonu, rekla je Sara za australijanske medije i dodala da je on postepeno od nje uzimao novac, nakon čega je uvidela sa kakvom je osobom u vezi.

Sara: Udario me je po desnom obrazu. Kada sam počela da gubim svest, ugrizao me je za ruku

- On je čudovište, životinja - rekla je ona za bosanskog pevača i nastavila da priča kako je u jednom trenutku zbog novčanih problema izgubila i posao hipotekarnog brokera! Tada je sela na avion i zaputila se kod pevača u Bosnu kako bi nekako povratila svoj novac. Sa troškovima putovanja i desetinama internacionalnih transfera novca preko Vestern juniona, Sara procenjuje da je potrošila oko 400.000 dolara tokom veze.

- Muslimović je uvek obećavao da će vratiti dugove. Bila sam sigurna da on govori istinu jer su mi njegovi advokati govorili isto - tvrdi Australijanka.

Kenoova: Bila sam zaljubljena u njega. Stalno smo bili na vezi

Međutim, kada je stigla u Bosnu, doživela je pravi skandal! Halid je skočio na nju i fizički je napao!

- Udario me je po desnom obrazu. Kada sam počela da gubim svest, ugrizao me je za ruku - kaže nesrećna žena iz Australije koja je ceo slučaj prijavila policiji i tvrdi da se Muslimović izjasnio kako nije kriv!

- Novac još uvek nisam dobila, a sada sam zabrinuta kako neću imati dovoljno sredstava da odletim u Bosnu i svedočila protiv čoveka koji me umalo nije ubio - završila je priču Kenova.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Halid Muslimović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading