Konačno se probila: Didi uskoro peva za Donalda Trampa!

Autor:

Zabava

17.10.2019

15:59 >> 16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Didi J gradi svoju muzičku karijeru u Americi, a o svom novom projektu progovorila je u jutarnjem programu kod voditelja Predraga Sarape.

RepublikaFoto: instagram.com/didijofficial
Dijana Janković

Tom prilikom, otkrila je da je dobila ponudu da nastupa za američkog predsednika Donalda Trampa, što je šokiralo i samog voditelja.

Pevačica je iskoristila priliku i da pohvali prvu damu Amerike Melaniju Tramp.

- U Srbiji je sve počelo, tako da se ja nadam da će me Srbi podržati i da će mi lajkovati i da će me pratiti, jer sam prva Srpkinja u Americi koja je tako nešto uradila što se tiče muzike. Spot smo radili u Njujorku, i u Atlanti neke kadrove. Policija je to obezbedila, svi su se slikali sa mnom i svi su bili oduševljeni - rekla je Didi i otkrila da je dobila ponudu da nastupa za predsednika SAD Donalda Trampa.

RepublikaFoto: Promo foto
Didi J

- Nedavno sam imala ponudu da nastupam za predsednika Donalda Trampa. Nismo se sve još dogovorili, ali bila bi mi čast da se to desi uskoro. Njegova supruga potiče iz ovih krajeva. On je bio fasciniran da jedna zvezda dolazi iz Evrope, posebno iz Srbije i pokušava da se probije u Americi i on mi je putem svog tima poželeo sve najbolje. Bio bi to veliki nastup, spektakularan, to bi bilo verovatno kod njega kući. Volela bih da pohvalim Melaniju, njen stajling me oduševljava - istakla je pevačica U ''Novom jutru''.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading