Kockareva opsednuta bivšim mužem: Kija godinu dana uhodi Slobu, prati ga i prisluškuje preko interneta!

Autor:

Zabava

18.10.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, Kristina Kija Kockar već godinu dana uhodi bivšeg muža Slobodana Radanovića, ali i njegovu devojku! Osim što joj nijedan detalj o njegovom kretanju nije promakao, Kockareva je u Slobin telefon ubacila aplikaciju MySpy - nevidljivi program za praćenje mobilnog telefona koji joj je, pored praćenja, omogućio i da na najdiskretniji način prisluškuje preko interneta šta se radi na tuđem Android telefonu, u ovom slučaju Slobinom

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić

Kija Kockar

Naime, Kija je u poslednjem intervjuu, koji je dala malo pre nego što je fizički nasrnula na bivšeg supruga, nakon čega je navodno simulirala pokušaj samoubistva ubodom nožem u stomak, otvoreno pričala o Slobi, njegovoj devojci i o tome kako ga još uvek voli.

Kockareva: Svaki drugi dan sanjam Bobu i zamišljam da smo zajedno

- Svaki drugi dan sanjam Slobu. Ponekad sanjam da smo ponovo zajedno. U poslednje vreme često plačem u snu. Nekad sanjam da smo srećni - nedavno je istakla pevačica za IDJTV, dodajući da Radanović ne zna koliko je ona opsednuta sa njim.

- Nisam mu to rekla jer sam ga blokirala na svim društvenim mrežama. Ko god me upozna, kaže mi da ja Slobu i dalje volim. On to ne zna, ali, evo, sada će saznati - rekla je tada Kija i šokirala svojom izjavom.

 U poslednje vreme često plačem u snu, nekad sanjam da smo srećni, rekla je rijaliti-zvezda

Ono što je posebno interesantno jeste činjenica da je Kockareva znala sve o Slobinoj devojci, čak i adresu, što je pevača strašno zabrinulo.

- Ja sam jedina osoba koja je znala ime, prezime i adresu Slobodanove devojke. Ne mogu da je zovem devojka, šta god da mu je. Njegovi prijatelji i saradnici to nisu znali, ali ja jesam, ali sam sačuvala tu tajnu. To sve govori. Rekla sam mu da to znam i on se začudio otkud mi to. Rekao mi je: "Plašiš me", a ja sam se samo nasmejala - pričala je Kija neposredno pred ovaj incident.

Kako Srpski telegraf dalje saznaje, Kija je baš zbog te žene poludela i htela da presudi sebi i Radanoviću.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Slobodan Radanović

- Kija je najviše poludela zbog te žene jednog mafijaša sa kojom se Sloba već duže vreme viđa. Taj mafijaš živi u inostranstvu, a Radanović se bez ustezanja viđa sa njom. Kija je sve to pratila i bilo joj je ok dok je mislila da će Sloba tu ženu samo da odvede u krevet i šutne. Međutim, kada je Kockareva shvatila da se Sloba u tu ženu zaljubio, ona je poludela - kaže naš izvor i dodaje da se Kija neće smiriti tako lako budući da je upućena i sve:

- Kija ne može da prihvati da Sloba nju više ne voli. Iako se za javnost prikazuje kao jaka, ona je psihički veoma slaba. Zbog Slobe je spremna na sve. Napraviće neki haos i njemu i toj ženi. Daj Bože da ne dođe do neke veće tragedije.

Podsećamo da se incident odigrao pre tri dana, oko pola tri, u Slobinom stanu na Novom Beogradu. Pevač je pozvao policiju, nakon čega su Kockarevu odveli u psihijatrijsku ustanovu "Laza Lazarević" zbog pokušaja samoubistva. Lekari su ustanovili da Kija nije pacijent za njih i rekli su policajcima da je sprovedu na trežnjenje jer je bila pijana. Ceo iskaz iz policije koji su dali bivši supružnici izašao je juče u Srpskom telegrafu!

Kako funkcioniše aplikacija preko koje Kija prati Slobu

MySpy je nevidljivi program za praćenje mobilnog telefona najnovije generacije koji omogućava da na najlakši i najdiskretniji način prisluškujete preko interneta šta se radi na tuđem Android telefonu. Ako ste ikada poželeli da otkrijete šta se krije u mobilnom telefonu vašeg emotivnog partnera, sve odgovore ćete dobiti pomoću programa za praćenje mobilnog telefona. Prisluškivanje mobilnog telefona se vrši uz mali program koji se ugrađuje u target mobilni telefon ili, u prevodu, omogućava da prisluškujete tuđi mobilni telefon. Posle završene instalacije špijunski softver nestaje iz menija, ne može se otkriti i ne utiče na rad mobilnog telefona. Znači, telefon će raditi normalno, bez ikakvih smetnji ili kočenja.

Psiholog: Kija je u svojoj glavi gubitnica!

Psiholog Dragoljub Božović za Srpski telegraf je analizirao najnoviji događaj u kojem su glavni akteri bili Sloba i Kija, ali kroz prizmu onoga što zna odranije o ovom poznatom paru.

- Kija nikad nije prebolela bivšeg supruga, i dalje ga voli. Tačno je da ona stalno ima u glavi, odnosno u podsvesti, da je gubitnica koja je iz ljubavi koju je idealizovala preko noći ostala sama. Ona ima potrebu da od Slobe iznudi odgovor kako je i dalje voli, čime bi nahranila povređeni ego više nego bilo kojim poslovnim uspehom. U trenucima slabosti, odnosno kad god doživi neki neuspeh nevezan za bivšeg muža, Kija se stalno vraća na njega - ispričao je psiholog Božović i dodao:

- Valjalo bi da Kija ide na psihoterapije, koje bi joj, siguran sam, pomogle da se na razuman način nosi sa situacijama koje je brinu i donose joj nemir, što sigurno jeste njen odnos sa Slobom - istakao je psiholog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Beli

18.10.2019 08:25

Možda je i satelit zakupila da ga kamerom prati?

Odgovori 21 1