Atijas prvi put posle razvoda od Anabele: Želja za pomirenjem postoji, Luni je teško, a Sloba je ispao PI*KA!

Autor:

Zabava

18.10.2019

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela (44) i Andrej Atijas pre mesec dana stavili su tačku na svoj brak, posle sedam godina zajedničkog života. Anabela je odmah potvrdila vest o razvodu, rekavši potom da je sa bivšim mužem ostavila mogućnost viđanja zbog seksualnih odnosa.

RepublikaFoto: instagram.com/anabelci
Andrej i Anabela...

- Zajednički smo doneli odluku da ostanemo dobri prijatelji ili, čak, prijatelji sa beneficijama - izjavila je tada Anabela.

Andrej se nakon mesec dana oglasio pa progovorio o razvodu, Anabeli i objasnio kako je to doživela njihova ćerka Blankica.

- Svaki brak ima kriza i nama ovo nije bila prva, ali jeste ona koju nismo prevazišli. Ovakve stvari se u brakovima dešavaju oko nekih sitnica i gluposti, jer čovek kad naiđe pred ozbiljnim problemom on se potrudi da ga reši. Međutim, nama se dogodilo toliko tih sitnica i na kraju kap je prelila čašu. Odnos nije narušen ni zbog mene ni zbog nje, već se toliko ljudi umešalo sa strane da se to više nije moglo kontrolisati. Iskreno, želja za pomirenjem postoji, ali mislim da to nije moguće. Ja Anabelu toliko volim da joj želim svu sreću, ali kad bi našla drugog ne bi mi bilo svejedno - ispričao je Andrej, pa je otkrio kako je njihova ćerka Blankica podnela njihov razvod.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Andrej Atijas...

 

- Toga sam se najviše plašio, iskreno, ali Blanka je jako pametno dete i stvarno nismo imali problema. Vrlo smo joj jednostavno objasnili situaciju i da su mama i tata ostali prijatelji, što se njoj čak i svidelo, da više ne mora da me deli ni sa kim - objasnio je Andrej.

Andrej je progovorio i u kakvom je odnosu sa Anabelinim bivšim mužem Gagijem Đoganijem (48).

- Gagi je moj dobar prijatelji i jako smo se zbližili. Imali smo nesuglasice nekad, ali rešili smo to. Mislim da je okej dečko i da nije pokvaren i zao - komentarisao je Gagija.

RepublikaFoto: instagram.com/gagidjogani
Gagi Đogani...

Na kraju dotakao se i teme "Zadruge", Lune, Marka i Slobe.

- Luna je jako emotivno biće i jako joj je teško pao naš razvod, jer me gleda kao oca. Što se tiče Marka, pa ja njega znam duže nego što ga zna Luna, tako da se može reći da sam ih baš ja spojio - kaže Andrej pa je ispričao kakav je odnos između Anabele i Marka:

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Marko i Luna...

- Anabela nikad nije ni podržavala ni bila protiv Marka, tako smo podržavali već jednog u "Zadruzi 1" pa smo se opekli.

A što se tiče Slobe i mišljenja o njemu rekao je:

- Slobu sam poznavao i pre "Zadruge" i imao sam lepo mišljenje o njemu. Međutim, on je na kraju ispao jedna pi*ka - završava Andrej  za emisiju "Lajk dis lajk".

RepublikaFoto: instagram.com/slobaradanovic
Sloba Radanović...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jela

18.10.2019 16:25

Ana kraju si ti ispao pika.

Odgovori 10 2