Ja nju toliko volim, postoji šansa za pomirenje: Andrej ne može bez Anabele!

Autor: Senzacija

Zabava

19.10.2019

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrej Atijas i Anabela Bukva razveli su se nakon što su preživeli težak period "Zadruge" prve i druge sezone, pošto je ogroman pritisak na njih kao javne ličnosti ostavio pogubne posledice na njihovu ljubav.

RepublikaFoto: instagram.com/atijasandrej
Andrej sa Anabelom

Naime, niko nije očekivao da će se tako jaka ljubav ugasiti, a kao razlog pevačica nije navela prestanak ljubavi, jer oboje naglašavaju da se i dalje i poštuju, ali i vole.

Sarajevski biznismen retko daje izjave, pogotovu na ovu temu, međutim, za bosanski portal otkrio je da su zapravo drugi krivi za raspad njihovog braka, pa u jednom momentu i izjavio da se "sve ugasilo". Ipak, jedno pitanje dočekalo ga je nespremnim, a upravo ono otkrilo je da realna šansa za pomirenjem zapravo postoji.

- Da li postoji šansa za pomirenjem? Pa vidi ovako, na to ne mogu da ti odgovorim jer nisam vidovit. Da li postoji želja - postoji. Ali mislim da je to nemoguće - rekao je Atijas zatečen pitanjem.

RepublikaFoto: instagram.com/anabelci

- Puno se toga isprljalo u međuvremenu, opet kažem, ne od strane nas, od strane drugih. Ja bih voleo da postoji šansa, ali čisto sumnjam, iskreno. Ja nju toliko volim, da joj želim svu sreću u životu - zaključio je, za sada, i dalje bivši suprug Anabele Atijas.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Bobe

19.10.2019 11:26

Nije prestala ljubav ali se ugasila strast. Postoji želja za pomirenje ali misli da je to nemoguće. Šta nam sve čovek napriča.

Odgovori 18 0
Vasko

19.10.2019 19:02

On neće da prihvati da ga je Anabela šutnula.