Folker zamalo nije ostao nepokretan: Ðaniju otkazale noge!

Autor: Adelarda POPOVIĆ

Zabava

21.10.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker Radiša Trajković Ðani do pre nekoliko dana bio je prikovan za krevet zbog neizdrživih bolova u leđima, koji se nisu smanjivali ni noću, a ni danju. Kako Srpski telegraf saznaje, Đaniju su počele da otkazuju noge i zamalo nije ostao nepokretan.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Radiša Trajković Đani

Naime, folker je bio u toliko lošem stanju da je propustio slavlje kod svog pobratima nadomak Kruševca. Na fotografijama koje je slao svojim rođacima Đani je ležao na stomaku, a u leđa su mu špricevima ubrizgavali takozvane blokade koje smanjuju bol, a išao je i na elektro-terapije, gde su mu pomoću struje delovali na kičmeni stub i upaljeno tkivo preko elektroda postavljenih po leđima.

- Ðani već izvesno vreme ima velikih problema sa kičmom, a prethodne nedelje bol je bio toliko jak da su mu i noge otkazale. Čovek je bio zakovan za krevet, nije mogao ni da mrdne. Nit je jeo, nit je spavao. Sve oko sebe je mnogo zabrinuo, a posebno sinove, ćerku i ženu. Pevač je bio van sebe od bolova, više nije znao šta da radi, koju kremu da maže i koje lekove da pije. Suze su mu išle - kaže pevačev prijatelj i dodaje da se folkerova žena Slađa veoma zabrinula za njegovo zdravlje.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Đani

Tačno je da sam imao problema. Nije mi bilo svejedno

- Slađa je bdila nad njim, utrljavala mu kreme i masirala ga. Prvi put se stvarno uplašila, posebno kad su noge počele da mu otkazuju. Ðani nije znao šta ga više boli, da li gornji ili donji lumbalni deo kičme, a bol se prenosio i na kukove i spuštao se ka nogama. Videli smo po fotografijama kako se mučio sa terapijom, imao je zabodene igle po leđima - ispričao je jedan Ðanijev prijatelj za Srpski telegraf.

Pevač je zbog velikih bolova bio zakovan za krevet, nije mogao ni da mrdne. Bol se prenosio i na kukove

Pozvali smo Ðanija da proverimo o čemu se radi i od njega su stigle ohrabrujuće vesti jer se situacija popravlja, iako i dalje mora da ide na terapije.

- Tačno je da sam imao problema, ali nisam vam ja tip koji kuka. Nije mi bilo svejedno, ali sam se pridigao na noge i polako se spremam za nastupe. Nisam ja bolestan, kičma svakog boli. Ja skoro ne znam čoveka mojih godina koji se ne žali povremeno - rekao je Ðani za naš list.

Prekinuo nastup zbog bolova!

Pre sedam godina Ðani je imao ozbiljne zdravstvene probleme, zbog kojih je završio u bolnici. Tada je u pitanju bila velika upala pankreasa, koji je stradao zbog nezdravog načina života.

- Drama je počela na Ðanijevom nastupu u Parizu. Pevao je, a onda su ga iznenada presekli oštri bolovi u stomaku i mučnina. Bio je ubeđen da ga boli želudac ili da ga muči slepo crevo. Nastup je odmah prekinuo jer nije mogao da stoji na nogama, a kamoli da peva. Iako je bio svestan da mora hitno kod lekara, Ðani je seo u avion i pod teškim bolovima doputovao u Beograd. Pravo sa aerodroma prebačen je u bolnicu, gde je bio hospitalizovan dve nedelje - ispričao je jedan od Ðanijevih muzičara u to vreme.

Foto: Republika.rs

Slađa: Valjda će se sada opametiti, nije ni on od kamena!

Đani je više puta javno govorio o tome kako mu je supruga Slađa najveća podrška u životu. Nakon što je pre nekoliko godina ozbiljno ugrozio svoje zdravlje, Slađa je tada iskreno za medije ispričala da "Ðani plaća danak zbog svog načina života."

- Ðani mnogo radi, premoren je, neispavan, neuredno se hrani. Organizam se buni, nije od kamena. On je pravi boem, pa još njegov posao. Valjda će se sada konačno opametiti - rekla je tada folkerova žena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading