PSIHO KIJA! Sloba morao da unajmio lično obezbeđenje novoj devojci: Pevač u strahu od bivše žene!

Autor: Alo

Zabava

21.10.2019

07:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama pevača Slobodana Radanovića ne prestaje! Nakon što je njegova bivša žena Kristina Kockar navodno fizički nasrnula na njega i pokušala da ga povredi nožem, folker je odlučio da angažuje obezbeđenje.

RepublikaFoto: dailymotion.com
Kija i Sloba...

- Sloba se ne plaši toliko za svoju bezbednost, ali s obzirom na to da je u vezi sa ženom koja ima dete, odlučio je da njih dvoje zaštiti tako što bi angažovao momke koji će povremeno da ih čuvaju. Kija je i te kako ljubomorna i ne može da podnese to što Sloba ima devojku, a sudeći po njenom ponašanju, nikad se ne zna šta bi mogla da uradi - otkriva izvor.

Iako su pevač i njegova bivša žena pokušavali da demantuju da je među njima došlo do sukoba, izvor blizak istrazi tada je potvrdio da je do incidenta i došlo, te da je Kija nakon svađe i tuče završila u bolnici „Laza Lazarević“.

- Kija je molila Slobodana da ne govori medijima šta se desilo, te da demantuje sve priče kako joj ne bi dodatno naudio. S obzirom na to da je on dobar momak, zbog nje je rešio da sve negira. Međutim, jedno je sigurno, a to je njih dvoje više neće imati nikakav kontakt - rekao je izvor. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Slava

21.10.2019 10:22

Valjda u strahu od kriminalaca.

Odgovori 14 3
Nina

21.10.2019 11:58

@Slava - U strahu i od Kije i od njene sekte.

Odgovori 3 12
Simka

02.11.2019 13:18

Žene je tešak jpsiho i nju pod hitno treba hospitalizovati.... Slob aje vrh mladić iznad svega dobar čovek. Ona je hodajuće zlo... Ko je dje pravo i slobodu na takvo ponašanje....Žena bez ponosa i dostojanstva, pameti nigde..ne voli te više, shvati to jednom i ne želi te u svojoj blizini. Naskačen na njega i proganjaš ga bolesnice.... Bedno,jasno i providno....Ona jejpsihički terminator....