Dijana Đoković potresena zbog smrti Dragane Tripić: Šokirana sam, nikada ne bih ni pomislila da je zbog nečega toliko utučena!

Autor: Blic.rs

Zabava

24.10.2019

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drhtavim glasom i sa tugom, majka Novaka Đokovića Dijana Đoković izjavila je da ju je vest o smrti novinarke Dragane Tripić neizmerno pogodila.

Foto: Youtube.com/RTS Da Možda Ne - Zvanični kanal
Dijana Đoković

Njih dve su bile prijateljice, ali joj novinarka nikada nije rekla da ima neki problem. Dijana žali što se bilo kome Dragana nije požalila jer bi joj sigurno neko pomogao.

- Malopre sam pročitala vest i šokirala sam se. Poslednjih godinu dana se nismo tako često čule, bile smo na nekoj prepisci poslednji put. Zaista nisam znala da je imala neki problem zbog kojeg bi učinili to što jeste. Žao mi što, ako je imala probleme što ih nije podelila sa nekim, jer sam sigurna da bi joj neko pomogao - kaže Dijana i dodaje:

- Bila je uvek radosna i vesela, spremna za šalu. Bila je žena puna života. Nisam znala da je bilo šta mučilo, to se nije moglo primetiti na njoj ali sada je kasno - rekla je Dijana.

Đokovićeva kaže da je Dragana sa njom delila samo lepe vesti.

RepublikaFoto: Youtube.com/RTS Da Možda Ne - Zvanični kanal
Dragana Tripić

- Nikada se nije žalila. Bila je presrećna kada je postala baka, tada mi se pohvalila - rekla je gospođa Đoković.

Novinarka Dragana Tripić (58) pronađena je mrtva jutros u stanu u Mirijevu, a telo novinarke, koja se prema pisanju portala Pink.rs obesila, pronašla je njena ćerka.

Dragana Tripić bila je dugogodišnja novinarka, a karijeru je gradila u brojnim medijskim kućama u Srbiji.

Često je gostovala u različitim zabavnim emisijama i šou programima, a publika je godinama imala priliku da je gleda kao člana novinarskog žirija u takmičenju "Zvezde Granda".

Godine 2011. oprobala se kao učesnica rijaliti šou programa "Dvor" koji se emitovao na TV "Pink".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading