Anabela potresena samoubistvom Dragane Tripić: Bila je velika podrška i meni i Luni!

Autor: Pink.rs

Zabava

24.10.2019

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata novinarka Dragana Tripić (58) jutros je izvršila samoubistvo u svom stanu na Mirijevu, a njeno beživotno telo pronašla je njena ćerka.

RepublikaFoto: youtube.com/ informator
Anabela Atijas...

Kako prenose mediji, Dragana Tripić bila je depresivna zbog posla i kredita.

Ova tragična vest rastužila je sve one koji su poznavali novinarku koju je Srbija obožavala zbog njenog britkog jezika i pozitivnog duha.

Mnoge poznate ličnosti sa kojima je Dragana tokom dugodišnje karijere uspešno sarađivala izrazile su najdublje žaljenje zbog njene smrti, a nisu mogli da sakriju koliko ih je ova tužna vest pogodila i rastužila.

Među njima je i pevačica Anabela Bukva, koja je sa Draganom bila u prijateljskim odnosima.

Anabela je  govorila o odnosu sa pokojnom novinarkom, a kako kaže, vest o Draganinoj smrti veoma ju je potresla i šokirala.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana Tripić...

- U šoku sam... Pretužna sam, šta da vam kažem... Ta žena je bila uz mene bezuslovno. Znala sam sa njom da pričam satima, značila mi je njena podrška u nekim teškim trenucima. Pružala mi je ogromnu podršku, meni, kao i mojoj ćerki Luni - rekla je pevačica kroz suze i dodala:

Napustila je ovaj prljavi materijalni svet. Bila je duša koja je osećala druge duše. Baš sam se potresla... Večna joj slava i hvala joj na svemu - rekla je Anabela.

Podsetimo, Dragana je rođena 1961. godine, a o sebi je govorila da je novinar sa najviše ekskluziva, koji nema nijednu tužbu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading