Šokirala: Ogasila se supruga Andreaninog bivšeg verenika, pa poslala pevačici brutalnu poruku!

Autor: Svet

Zabava

31.10.2019

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andreana Čekić i Marko Milošević raskinuli su veridbu posle tuče i svađe oko novca. Posle skandala u Americi, oglasila se i Markova još zvanična supruga Marina.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/andreanacekic
Andreana i Marko...

- Mene ne zanimaju ni Andreana, ni Marko, ja sam prebolela to, imam svoj život sa mojom ćerkom - izjavila je ona.

- Znam da su raskinuli, potvrdili su mi to prijatelji neki, znam da su i njega ranije poslali iz Amerike u Srbiju, ne znam gde je i ne zanima me. Ja čekam da se desi taj razvod, naravno da ne odustajem od toga. Sreća se ne gradi na tuđoj nesreći, to je ona trebalo da zna. Odvojila je oca od ćerke, tako da ne znam šta je očekivala - dodala je Marina.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Marko sa suprugom Marinom...

- Ne znam ko će sad da joj nosi kofere, možda se predomisli, pa se pomire, opet vam kažem, ne zanima me. Ja sam srećna žena, imam moje dete koje me čini srećnom i ponosnom! Ne znam šta to Andreana budi u njemu da bude agresivan, kako kažu. Ja sam sa tim čovekom provela deset godina i probleme te vrste nismo imali, niti bih to ikad dozvolila i trpela. Kako seješ tako žanješ, ja sam od početka govorila da odozgo neko sve gleda - zaključila je ona.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
borko

01.11.2019 18:45

Proklete švalerke.