ANABELA: Zameram Slobi što Luni nije rekao istinu!

Zabava

21.09.2017

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Anabela Atijas, zamerila je pevaču Slobi Radanoviću što nije rekao istinu njenoj ćerki Luni Đogani, nakon njihovog razgovora sinoć u Zadruzi.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Anabela

Naime, Anabela je sinoć u jednom od delova novoizgrađenog grada bila sa Slobom i njegovom ženom Kristinom kako bi razrešili odnos koji imaju pevač i Anabelina ćerka Luna.

Nakon tog razgovora gde je palo mnogo teških reči, Sloba nije rekao Luni šta se zaista dogodilo, već je ispričao svoju verziju što je pevačici najviše zasmetalo. 

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Anabela u Zadruzi

- Zasmetalo mi je što Sloba Luni nije rekao istinu kakva jeste. Rekao joj je da sam ga napala, što i sami znate da nije istina. Sada ona ima pogrešnu sliku o svemu - rekla je Anabela za portal Republika.rs.

Podsećamo, tokom Anabelinog boravka u Zadruzi došlo je do sukoba između nje i Slobine žene Kristine, koja ju je optužila kako joj je pevačica pretila. Anabela je kao svoju odbranu objavila fotografije njihove prepiske, što je demantovalo sve što je Kristina sinoć rekla. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading