Ana Sević se vratila u Darkov stan: Posle raskida sa Danijelom, opet blizu bivšeg muža!

Autor: Svet.rs

Zabava

01.11.2019

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao bomba odjeknula je vest da je Ana Sević raskinula sa svojim dečkom, biznismenom Danijelom Nedeljkovićem. Pevačica se klela u ozbiljnost ove veze, ali planovi joj se nisu ostvarili, te je usledio raskid. Međutim, ono što je podiglo novu prašinuu javnosti jeste vest da se pevačica vratila sa ćerkom Lorenom u stan Darka Lazića.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Vraća se opet u gnezdo koje je svila sa Darkom

Tek što je Darko Lazić nedavno održao koncert u prepunom centru "Sava", kojem su prisutvovale i Marina Gagić i Ana Sević, stižu nove priče vezane za ovaj trougao.

Ana Sević nakon raskida sa Danijelom Nedeljkovićem više ne boravi u njegovom stanu na Vračaru gde su je komšije sretale, već se vratila u Darkov stan na Vidikovcu, koji je njoj i Loreni ostavio nakon razvoda.

RepublikaFoto: instagram.com/anasevicofficial
Ljubav sa Danijelom nije potrajala

Upućeni kažu da se Ana vratila u stan u kojem je nekada živela sa Darkom, a koji su zajedno opremali.

Darko se nije oglašavao povodom priča da još uvek nije prestao da voli bivšu, a nedavno je rekao da su u odličnim odnosima zbog ćerke Lorene.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Suzan

01.11.2019 17:59

A veeeeeeeeeeeeelika ljubav?