EMIR HABIBOBVIĆ TVRDI: IZMEĐU DARKA I MENE NEMA RIVALSTVA!

Autor:

Zabava

01.11.2019

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su Darko Lazić i Emir Habibović dugogodišnji prijatelji, na estradi kruže priče da među njima vlada rivalitet. Emir, koji je nedavno došao na koncert mlađeg kolege kako bi mu pružio podršku, nasmejao se kada je čuo šta se priča o njemu i Darku.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Emir i Darko

- Na estradi ima svega i svačega, ali svi znaju da smo Darko i ja već godinama dobri. Njega je pokojni Šaban Šaulić zvao svojim miljenikom, a mene naslednikom, voleo nas je obojicu i mi se trudimo da negujemo pravu narodnu pesmu, kako nas je on i savetovao - kaže Emir i dodaje da je uživao dok je slušao Darka u Sava Centru.

- Pevao je odlično kao i uvek, mislim da je zaslužio ovakav događaj i na najlepši mogući način proslavio desetogodišnjicu svoje karijere. Mislim da je ovo njegov novi početak i da ćemo od njega čuti još mnogo lepih pesama - zaključio je Emir, koji će uskoro predstaviti publici kavere sa svojim omiljenim pesmama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading