Đoganijeva je bila deo javne prevare, a sada je žestoko udarila na Slobu i Kiju: Otkrila surovu istinu o kojoj je do sada ćutala!

Autor:

Zabava

02.11.2019

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani ponovo se osvrnula na svoje učešće u rijalitiju "Zadruga", pa je izjavila da je oduvek bila popularnija od svog bivšeg dečka Slobe Radanovića i njegove nekadašnje supruge Kristine Kije Kockar.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Luna Đogani...

Pevačica je zbog javne prevare pre dve godine bila na svim naslovnim stranama, a sada kaže da je i pre toga bila poznata javnom svetu, te da potiče iz kuće poznatih roditelja.

- Od nas troje ja sam bila najviše poznata. Bila sam polu-anonimna, nisam se bavila javnim poslom, ali sam bila dete poznatih ličnosti. I te kako sam i pre toga davala intervjue, snimala emisije, bila pitana, davala sam izjave dok su moji roditelji bili u rijalitiju. Od nas troje ja sam do tada već i te kako bila u javnom svetu - rekla je Luna u jednoj emisiji.

RepublikaFoto: RTV Pink
Kija, Sloba, Luna...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Ljubica

03.11.2019 01:14

Dda li je moguće da Luna stvarno misli da su joj riditekji poznate ličnosti? Poznste po lošim stvarima i lošem roditelhstvu

Odgovori 26 12
lazo

03.11.2019 10:10

@Ljubica - Lunjara tvrdi za sebe da je bila poznata i pre Zadruge. Jeste bila poznata po splavovima, klubovima i kafanama, kao laka i nametljiva devojka. Ako je neko nije pitao, pitala je ona njega.

Odgovori 25 11
Đuro

03.11.2019 11:13

Pre toga davala intervjue, snimala emisije, bila pitana, davala izjave dok su njeni roditelji bili u rijalitiju. Sve je to nebitno jer Luna nije ništa pametno uradila pa da je zbog toga davala intervju. Kada pročita svoju prvu knjigu neka javi medijima da je intervjuišu povodom tog značajnog dogadjaja.

Odgovori 25 11
Stiki

11.11.2019 16:09

au, pa nemojte tako i bivša je bila poznata: http://www.republika.rs/zadruga/zadruga/67138/kija-ucenjivala-ozenjenog-pilota-pare Dno bila i ostala