(VIDEO) ŠOK! Ovo je za zatvor i oduzimanje dozvole: Bahata Karleuša napravila šest prekršaja za 20 minuta!

Autor:

Zabava

06.11.2019

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog bahate vožnje Jeleni Karleuši preti oduzimanje vozačke dozvole i debela novčana kazna zbog prekršaja koje je napravila u samo jednom danu, tačnije, za samo nekoliko sati. Nepoštovanje zakona i brutalni prekršaji koje je pevačica počinila spadaju u nasilničku vožnju. Osim što redovno prolazi na crveno svetlo i time ugrožava ne samo sebe već i sve ostale učesnike u saobraćaju, pevačica je sada zaobišla kolonu vozila na crvenom svetlu, i to u nepropisnoj traci.

RepublikaFoto: youtube.com/paparazzo lov/e-stock/ D. MILUTINOVIĆ
Jelena misli da za nju ne važi zakon u saobraćaju

Naime, Jelena je krenula iz svog doma na Dedinju i pošto joj gužva u naselju Banjica nije odgovarala, ona je prešla u drugi smer, i to preko travnate površine. Zatim je pokušala da prođe putem koji je blokiran, ali joj saobraćajac koji je stajao na dežurstvu to nije dozvolio, iako se ona dugo raspravljala sa njim. Tako besna okrenula je automobil nasred puta, ne mareći ni za policajca ni za vozače koji su joj nervozno svirali.

Jelenini prekršaji spadaju u nasilničku vožnju i pokazuju da ona nimalo ne poštuje zakon, te ugrožava saobraćaj

Ako uzmemo u obzir sve ovo, Karleuša je samo u svom komšiluku napravila već tri prekršaja koja su strogo kažnjiva. Međutim, tu nije bio kraj. Kako samozvanoj divi nije odgovaralo da kruži, te je htela na svaki način da zaobiđe gužvu, ona je napravila još jedan brutalan prekršaj, pa je pokušala celu kolonu da obiđe trakom u suprotnom smeru. Vozila iz drugog pravca su nailazila, a kako zbog Karleušinog bezobraznog ponašanja nisu mogla da prođu, napravio se pravi kolaps. Iako je Jelena pokušavala da se uključi u pravu kolonu, niko nije hteo da je pusti. Da stvar bude još gora, Hitna služba nije mogla da prođe zbog pevačicine nasilničke vožnje i nepropisnog stajanja u drugoj traci.

RepublikaFoto: youtube.com/paparazzo lov
Karleuša prelazi kolima preko travnate površine

JK preti novčana kazna do 300.000 dinara, 25 kaznenih poena i do 90 dana zatvora

Nakon toga Jelena nije stala, već je nastavila da pravi brutalne prekršaje, pa je tako u velikom zaletu jedva zakočila, a zatim u nekoliko minuta prošla kroz dva crvena svetla. Ako sve uzmemo u obzir, JK je u roku od 20 minuta napravila šest ozbiljnih prekršaja i svima pokazala da ne poštuje zakon.

RepublikaFoto: youtube.com/paparazzo lov

Budući da Zakon o saobraćaju u Srbiji propisuje da nakon sakupljenih 18 kaznenih poena sledi oduzimanje vozačke dozvole, pevačici će verovatno nakon ovako brutalnih prekršaja trajno biti oduzeta dozvola.

Foto: Tanjug

Damir Okanović: Evo koliko koštaju Jelenini prekršaji!

Direktor Komiteta za bezbednost u saobraćaju Damir Okanović Jeleninu vožnju okarakterisao je kao nasilničku, te nam je otkrio koje kazne će pevačica dobiti, kao i koliko je kaznenih poena izgubila u jednom danu, za nekoliko minuta.

- Javne ličnosti pogotovo treba da obrate pažnju na ponašanje jer neke od njih imaju obožavaoce, kojima trebaju da budu dobar, a ne loš primer - rekao je Okanović.

- Za nasilničku vožnju kazna 120.000-140.000 dinara

- Za prelazak preko travnate površine kazna je 5.000 dinara

- To što je Jelena pokušala da zaobiđe put koji je blokiran je nekažnjivo

- Za zaobilaženje cele kolone putem trake suprotnog smera zaprećena kazna je 20-40.000 dinara + 6 kaznenih poena + 3 meseca zabrane

- Za vožnju u suprotnom smeru kazna je 20-40.000 dinara + 6 kaznenih poena + 3 meseca zabrane

- To što prolazi kroz crveno svetlo u zakonu se navodi kao nasilnička vožnja

ČINJENICE

 

Karleušini prekršaji u roku od 20 minuta!

1. Ludačka vožnja preko 200 km/h - kazna

2. Prelazak u drugi smer preko travnate površine

3. Nasilnički pokušala da prođe putem koji je blokiran

4. Zaobilazi celu kolonu putem trake suprotnog smera

5. Ugrožava saobraćaj u suprotnoj traci i svojoj, vozila u suprotnom smeru ne mogu zbog nje da prođu

6. Dva puta u roku od 10 minuta prošla kroz crveno svetlo

Šta je nasilnička vožnja?

1. Kada dva ili više puta prođete kroz crveno na semaforu za manje od 10 minuta

2. Kada pretičete kolonu vozila, pri čemu prelazite ili se krećete po punoj liniji

3. Kada vozite u naselju brzinom koja je za više od 90 km/h veća od dozvoljene ili van naselja brzinom koja je za više od 100 km/h veća od dozvoljene

4. Kada vozite sa više od 2,0 promila alkohola u krvi

* U zakonu piše i ovo: Nasilnička vožnja je postupanje vozača koje je u gruboj suprotnosti sa pravilima saobraćaja, odnosno prilikom koje vozač ne pokazuje obzir prema bezbednosti ostalih učesnika u saobraćaju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Kumić

06.11.2019 10:57

Ko nju štiti u policiji????

Odgovori 13 0
jelena

06.11.2019 12:31

Oduzeti joj trajno dozvolu. Zabraniti da polaže 3 godine. Pa na obuku za vozača. Kazna zatvorom uz uslov na 5 godina.

Odgovori 13 0
Slavo

06.11.2019 15:50

Gde su te policijske kamere u Beogradu, kada ova nasilnica ovako vozi? Jelenini prekršaji spadaju u nasilničku vožnju i pokazuju da ona nimalo ne poštuje zakon, te ugrožava saobraćaj.