Već se uselila kod njega?! Muslimović napravio dete maloletnici!

Autor: kurir.rs

Zabava

06.11.2019

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naslednik folk pevača u januaru postaje otac, a kako Kurir Stars ekskluzivno saznaje, njegova izabranica će, pošto još ide u školu, zbog porođaja morati da pauzira s nastavom.

RepublikaFoto: e-stock/M. TOPALOVIĆ
Halid Muslimović uskoro postaje deda

Sin Halida Muslimovića, Enis (27), za tri meseca postaće otac! Kako Kurir Stars saznaje, naslednik folk pevača iz Bosne i Hercegovine čeka dete sa sedamnaestogodišnjakinjom M. A. iz Banjaluke, sa kojom je izvesno vreme u vezi, a odnedavno i žive zajedno.

Inače, o ovoj temi već izvesno vreme spekuliše se estradom.

- Enis se osam godina zabavljao sa jednom devojkom i trebalo je da se oženi njom, međutim, upoznao je M. A., zaljubio se u nju, kao i ona u njega. Znao je da ona ima samo 16 godina, ali mu to nije smetalo. Ta devojčica još ide u srednju školu, ali verovatno će morati da pauzira, s obzirom na to da u januaru treba da se porodi. Ona se već preselila u kuću Muslimovića u Prijedoru, mada su se njeni protivili tome da se tako mlada uda - kaže izvor.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Pevač srećan zbog radosne vesti

Halid, koji je poslednjih nedelja u žiži javnosti zbog suđenja sa bivšom ljubavnicom, pa je zbog toga dosta nepoverljiv prema novinarimaprokomentarisao je ipak ove navode. 

- Posle kiše sunce, oko mene i u meni sve je lepo. Ja sam u onom ružnom svetla strana, još malo, sud će reći svoje, a onaj odozgo, dragi bog, najveći je sud. A vi ništa ne znate, ali još malo... Hvala na čestitki - napisao je Halid.

Inače, bosanski mediji pisali su o vezi maloletne M. A. i Enisa, a kako navode, njih dvoje neće u skorije praviti svadbu. Ipak, Halid i njegova supruga podržavaju svog sina, a pomažu mu i s renoviranjem novog doma, gde će budući roditelji živeti sa naslednikom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading