JK iznela detalje iz intimnog života koleginice: Marija voli da pipa ribe za guzu, samo ja diram njenu!

Autor:

Zabava

08.11.2019

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša gostovala je pre dva dana u emisiji "456 sekundi sa Sašom Vidićem". Sa domaćinom-dizajnerom, pored komentarisanja modnih izbora estradnih ličnosti, otkrila je kako njena prijateljica Marija Šerifović osvaja pripadnice lepšeg pola i čime ih obara s nogu.

RepublikaFoto: youtube.com/ Grand Online
Marija i Jelena su dobre drugarice

Ocenjujući stil ličnosti sa domaće javne scene, Karleuša i Vidić dotakli su se i oblačenja Marije Šerifović, a Jelena je sa teme garderobe, prešla na detalje iz privatnog života pevačice, te je otkrila kako njena prijateljica i koleginica osvaja pripadnice lepšeg pola.

- Marija je posebna u smislu vizuelnog identiteta. Zamisli da mi nju obučemo u bilo šta drugo. Ne ide, ne vidim je u suknjama. Znaš li ti koliko je ona fatalna? Riba koja priča duže od 15 minuta sa Marijom se zaljubi u nju. Svaki frajer treba da pita Mariju šta je to što im radi. Slatko je samo to što vidiš površno, a ima u njoj svega. Škorpija je to - govori JK, a zatim otkriva kako protiče saradnja sa Šerifovićevom u žiriju poznatog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda":

Maja nema ukusa, a Severina je jedna od retkih žena koja nosi ono što joj dobro stoji

- Nismo loše ovako kao jedan čudan tandem koji funkcioniše. Spoj nespojivog, ali to tako i treba da bude. I znaš šta? Postoji neka sumanuta hemija između nas dve. Mi smo kao pozorište u kući. "Zvezde Granda" su kao "Bolji život 2019", veruj mi to smo mi. Ja sam Lidija Vukićević 2019, a ona je Dragan Bjelogrlić u svakom smislu - ističe Jelena i na priloženu sliku gde Mariju hvata za zadnjicu komentariše:

- Marija voli da drži za guze, inače, ali nju samo smem ja da hvatam.

RepublikaFoto: Srpski telegraf

Sve ribe se zaljube u Mariju. Šerifovićeva je fatalna Škorpija zbog koje žene padaju ko pokošene, rekla je diva bez dlake na jeziku

Osim Marije, Jelena je prokomentarisala i izgled koleginica Maje Berović i Severine, te je priznala da joj je Seve često modna inspiracija, dok za Maju nije imala reči hvale.

- Pošto ne postoji ipsilon u srpskom jeziku, ona je Maua. Maua u Srbiji baš nema puno inspiracije. Imam ja to sve što Maja nosi, ali odavno, to je sve već viđeno. Što se mode tiče Maje Berović, nema šta da traži uz nekog ko ima mnogo ukusa jer Maja nema ukusa. Severina je jedna od retkih žena koja zna da nosi ono što njoj stoji i da trend prilagodi sebi. Veoma često se inspirišem Severininim Instagramom, gledam šta bih ja mogla da nosim - rekla je JK.

Foto: instagram.com/karleusastarblog

JK: Duško i ja ćemo se razvesti zbog aviona

Saša Vidić se tokom emisije osvrnuo na temu privatnog aviona gošće Jelene Karleuše. Domaći mediji su svojevremeno prenosili kako je fudbaler Duško Tošić supruzi kupio letelicu u vrednosti od 2.000.000 evra, a dizajner je nakon komentarisanja odevne kombinacije pevačice prešao na priču o prodaji ovog skupocenog prevoznog sredstva.

- Šteta što si prodala ovaj avion i kupila 6.000 cipela i 5.000 torbi - rekao je Vidić šaljivo, a Jelena je kroz smeh odgovorila:

- To je jedini razlog zbog kog ćemo se Duško i ja razvesti.

Foto: e-stock/M.RODIĆ

Darko Kostić mora da se vrati u orbitu

Jelena Karleuša dugo je sarađivala sa kreatorom Darkom Kostićem, koji joj je i kumovao na venčanju sa fudbalerom Duškom Tošićem u junu 2008. godine, a o prekidu njihove saradnje, ali i prijateljstva, godinama se priča. Komentarišući odevnu kombinaciju iz spota za pesmu "Muškarac koji mrzi žene" sa dizajnerom Sašom Vidićem, pevačica je pomenula nakon dužeg vremena bivšeg saradnika i kuma.

- Ovo je radio Darko Kostić! Gde je on sada? Hajde da ga vratimo u orbitu! Njegovo mesto pod suncem mora da se nađe - istakla je Karleuša u popularnoj emisiji.

Foto: Prntscrin

Viki je modni promašaj

U emisiji "456 sekundi sa Sašom Vidićem" na tapetu za ocenjivanje se našla pevačica Violeta Viki Miljković, a dizajner je u svom maniru brutalno reagovao na njene fotografije, dok ju je Jelena Karleuša branila.

- Da li je Viki do sada doživela da bude u nekoj modnoj emisiji? To je sve zbog mene, kraljice juga - šalila se JK.

- Jug da je raščini, da joj oduzme krunu! To ne može tako - rekao je Vidić.

- Ali je Vikica naša dobra drugarica - isticala je Jelena, na šta je Saša odsečno uzvratio:

- Tvoja da, moja ne!

- Ona, definitivno, ima promašaja kada je reč o modi, ali u poslednjih nekoliko godina je izdržala od mene što retko ko može da izdrži, tako da respekt - zaključila je Karleuša.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading