Zaljubljena sam u Luku Jovića: Manekenka o ljubavi s fudbalerom!

Autor:

Zabava

09.11.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manekenka Sofija Milošević (28) i njen šest godina mlađi dečko Luka Jović, prvotimac španskog Reala, mesecima su se trudili da sakriju svoju ljubav od očiju javnosti.

RepublikaFoto: Starsport/instagram.com/sofijamilo
Luka i Sofija

Nakon što je Srpski telegraf prvi objavio zajedničku fotografiju Sofije i Luke i otkrio njihovu vezu, manekenka je odlučila da progovori o svojim osećanjima.

- Zaljubljena sam. Ja sam jedno veliko dete, a Luka me je osvojio jer u sebi nosi to isto - detinju iskrenost. Deca u nama su se prepoznala - rekla je Sofija opisujući emociju između nje i njenog partnera.

Nazvali su me rasturačicom braka iako Luka nikada nije bio oženjen, kaže manekenka

Na navode da je ona kriva za krah njegovog braka sa Anđelom, sa kojom Luka ima sina, Sofija kaže da su potpuno neistiniti.

- Nazvali su me rasturačicom braka iako Luka nikada nije bio oženjen. Optužena sam i da sam kriva za krah ljubavi sa majkom njegovog deteta iako su oni vezu okončali još pre tri godine. Najvažnije je da nas dvoje znamo istinu i da smo srećni zajedno - poručila je Miloševićeva.

Podsećamo, Srpski telegraf je došao do prvih fotografija Sofije i Luke u Madridu 22. oktobra, čime je ujedno i potvrđeno pisanje našeg lista krajem septembra da su manekenka i fudbaler već nekoliko meseci u vezi. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading