GOCU NAPALE ŽENE NA INSTAGRAMU! Ona im ovako odbrusila

Zabava

22.09.2017

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Goca Tržan našla se na meti negativnih komentara raznih žena i devojaka koje je prate samo zbog jedne slike.

RepublikaFoto: instagram.com/gocatrzan
Goca Tržan

Naime, Goca je danas postavila fotografiju svoje ćerkice Lene, koju ima iz prvog braka sa Ivanom Marinkovićem, učesnikom rijalitija "Parovi", i svog sadašnjeg supruga Raše Novakovića.

Fotografija je svakodnevna, ali opis slike je svima upao u oči.

Goca je napisala: Otac i ćerka.

 

 

Mnogi su Goci zamerili što je pored živog Leninog tate Rašu nazvala ocem svog deteta, dok im je Tržanka ovako odbrusila:

 

- Drage moje, nemam ja nikakvih problema sa tuđim mišljenjima i ostavljanjem komentara, samo budite pametnije i ne ostavljajte ih uz pretpostavke. Jer je u najmanju ruku nepromišljeno pretpostaviti da je mom detetu bilo šta nametnuto, naročito koga će zvati tatom. Niko ovde ne sahranjuje živog oca, uglavnom oni to sami svojim odnosom prema svom detetu urade, nažalost. Jer, volela bih da objasnite mojoj drugarici kojoj su se roditelji razveli kad je imala pet godina da čika Mišu ne zove tatom i da ima živog oca, koga ništa ne može da zameni. Živog oca, koji se javljao jednom godišnje, a posle par godina zaboravio da je ima. E, taj je otac, a ne čika Miša, koji ju je odgajio ,školovao, krio od mame kad zabrlja, vozio na treninge, čekao je noću da nazove kad treba da dođe po nju iz noćnog provoda, a sada gaji njenu decu kao svoje unučiće. I ne daj Bože da mu neko kaže da mu ona nije ćerka! Zato, devojke, budite pametne i birajte pazljivo oca svog deteta. Ali, i ako pogrešite, ima nade da ćete naći partnera koji će biti otac vašem detetu. Jer, očevi biraju koliko će to stvarno biti, dete samo oseća ljubav i ne možete mu uskratiti ili nametnuti bilo koga. Idealno je ako dete ima biološkog oca koji voli i brine o njemu, ali, nažalost, nije baš uvek tako. Zato uzmite najbolje što imate od cele situacije i zanemarite bilo čije “brižne” komentare - napisala je Goca. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading