EKSKLUZIVNO! Naomi Kembel u Novakovom restoranu u Beogradu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetska manekenka Naomi Kembel prvi put u karijeri rešila je da poseti Beograd! Naime, najtraženiji top-model ove subote privatnim letom dolazi u srpsku prestonicu na jedan dan kako bi uveličala veliku proslavu akademije "Fi bros" u Belekspo centru.

RepublikaFoto: Tanjug
Slavna manekenka Naomi Kembel

Kako Srpski telegraf otkriva, tokom jednodnevnog boravka Kembelova je izrazila želju da proba srpsku posnu sarmu, i to u restoranu teniskog asa Novaka Đokovića.

- Organizator se lako dogovorio sa Naominim menadžmentom oko posete. Ona nije imala preteranih zahteva, osim tehničkih stvari. Naime, zahtevala je privatni avion od Milana do Beograda i nazad, kao i to da letelica bude u stanju pripravnosti sve vreme tokom njene posete. Sama je izabrala jedan od najluksuznijih apartmana u ekskluzivnom beogradskom hotelu u kom neće čak ni prenoćiti, ali je želela da ima sveže voće i 20 litara vode evijan. Njena poseta, tokom koje planira da obiđe Kalemegdan, trajaće svega 12 sati, a nakon šetnje zahtevala je da joj se rezerviše sto u restoranu Novaka Đokovića i da se na meniju nađu posne srpske sarme, za koje kaže da je nešto najlepše što je probala - ispričao je izvor blizak organizatorima za naš list.

 

Iako su mnogi očekivali da će tražiti da upozna i Jelenu Karleušu, kojoj je u nekoliko navrata komentarisala postove na Instagramu, Naomi nije izrazila želju da vidi uživo srpsku pop divu, ali će se zato susresti sa Katarinom Kajom Ostojić, koja će takođe biti specijalni gost na proslavi.

Iz organizacije su još pre početka vikenda poručili da je sve spremno za dolazak kraljice modnih pista, te da se raduju što će imati priliku da je ugoste.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading