Brilijanti, prstenje i satovi: Ceca za snajku birala samo najbolje, evo šta je sve darivala Bogdani!

Autor:

Zabava

11.11.2019

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdana Rodić, verenica Cecinog sina Veljka, uskoro postaje ravnopravni član porodice Ražnatović, i svi sa nestrpljenjem isčekuju svadbu veka.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Ceca i Bogdana

Svetlana Ražnatović se široko otvorila za ovo gala dešavanje, a kako je "Blic" svojevremeno preneo, u pitanju je cifra od 100.000 evra. 

Ceca nikada nije štedela na svojoj deci, novac koju je uložila u svadbu ujedno je i prvi poklon koji je namenila Bogdani.

Pevačicin drugi poklon za buduću snajku bio je brilijantski sat velike vrednosti, a Ceca ga je birala tako da se slaže uz verenički prsten koji je Rodićeva tada dobila od Veljka.

Foto: instagram.com/cecaraznatovic

Treći, a možda i poklon sa najvećom sentimentalnom vrednosti, bio je prsten koji je u Cecinom posedu godina, neprocenljive vrednosti. Pevačica ga je godinama nosila i nije ga čak ni svojoj ćerki Anastasiji ostavila, već je rešila da tu tradiciju nastavi Bogdana.

Sigurno da Ceca ovde nije stala sa darivanjem svoje buduće snajke, a ova tri poklona za sada imaju toliku vrednost, da kada bi ih pretočili u novac sigurno bi mogao prosečan Srbin da provede ceo jedan život živeći od njega.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading