Đole Đogani surovo o bivšoj snajki: Anabela je uništila Gagija, zbog nje živi kao miš!

Autor: blic.rs

Zabava

13.11.2019

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela Bukva je nedavno priznala da se grupa "Fanki Dži" raspala zbog brata Gagija Đoganija, densera i muzičara Đoleta Đoganija.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić/e-stock agency
Đole nije zadovoljan bivšom snajkom

- Zaista sam dala sve od sebe da ostanem u grupi, a za propast krivim Đoleta, zato što je Gagi slušao njega. Ja sam dobila ugovor po kome sam trebala da nastupam za 100 evra po nastupu, a u slučaju da odem iz grupe, trebalo je da napustim stan u kojem sam živela sa decom - rekla je pevačica.

- Kako da ne, kriv sam što su se Anabela i Gagi razveli, kao i za sve što se desilo. Ona je osoba kojoj treba pomoć, treba sa nekim da porazgovara, da je neko usmeri i posavetuje. Ko je uopšte nekada imao ugovor? Ta priča o razvodu i ugovoru od 100 evra za nju po jednom nastupu, to su čiste nebuloze. Stan koji ima više od 80 kvadrata je Gagi ostavio njoj, zbog dece, a on živi kao miš tamo iza pijace, eto kakav je on. Nakon rastanka ona je nastavila da peva pesme grupe "Fanki Dži", a ne Gagi koji je bio lider. Ona mu je uzela imovinu i posao, uzimala je po 4.000, 5.000 evra po nastupu, zato je Gagi propao i sada je u "Zadruzi" - rekao je Đole.

- Sve ovo Anabela radi zbog toga što smo se Vesna i ja ogradili od Luninog ponašanja u rijalitiju, rekli smo da je preterala i da to nema smisla, ali da je ona naša, nisam je se odrekao, ja sam njen stric. Ona je ušla kao Luna Đogani, sa našim prezimenom, koje je brend - završio je Đole.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vasko

13.11.2019 10:08

Anabela je uništila Gagija, zbog nje živi kao miš u rupi. Gledamo ga kako se gasi.