Biković raskinuo sa lepom Barbarom, otkriveno i zašto

Autor: Star

Zabava

13.11.2019

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako prenose domaći mediji, glumačka zvezda Miloš Biković i njegova osam godina mlađa devojka, manekenka Barbara Tatalović, stavili su tačku na svoju vezu.

Foto: instagram.com/barbaratatalovic
Miloš i Barbara

Naime, daljina je učinila svoje, jer oboje rade van granica naše zemlje i često putuju. Par se rastao bez skandala i ružnih reči.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Onako...

A post shared by Barbara Tatalović (@barbaratatalovic) on Feb 14, 2019 at 5:53am PST

-  Miloš je sve češće boravio u Rusiji gde većinu godine snima filmove i serije, dok Barbara putuje po Evropi kad god je angažovana za neku reklamu. Većinu vremena su bili daleko jedno od drugog, a Barbara nije mogla da ga prati na putovanjima. Zato su često ulazili u konflikte i svađe i to više nije vodilo ničemu, pa je Miloš odlučio da raskinu i da svako nastavi svojim putem - ispričao je Milošev prijatelj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Đuskalice

A post shared by Barbara Tatalović (@barbaratatalovic) on Apr 29, 2019 at 12:36am PDT

U prilog glasinama ide i to da par već dugo na Instagramu ne objavljuje zajedničke fotografije iako su to pre često činili.

Ni Miloš ni Barbara još uvek se nisu oglasili na ovu temu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading