Prija napravila urnebesan lapsus: Pevaću Veljku i Bogdani za dušu!

Autor:

Zabava

15.11.2019

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezdu Aleksandru Živojinović sreli smo na jednom gradskom dešavanju, gde smo iskoristili priliku da je pitamo za venčanje decenije Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić. Na događaju koji se s nestrpljenjem očekuje, a koji će se održati 24. novembra Prija će, kako nam je rekla, biti gošća na venčanju.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Aleksandra...

Budući da je Prija nekada bila omiljena mlada pevačica porodice Ražnatović i da je pevala na svim proslavama koje su pravili, pitali smo je da li joj je krivo što ona neće zapevati na svadbi o kojoj priča ceo region, kada nam je pevačica otkrila da će ona i njen suprug Filip biti među zvanicama.

- Filip i ja ćemo, naravno, doći na svadbu kao gosti - otkrila je Aleksandra.

Kada smo je pitali da li će ipak zapevati za mladence ukoliko oni to budu tražili od nje, pevačica je nesmotreno rekla:

RepublikaFoto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ
Veljko i Bogdana...

U našem narodu se ova izreka koristi kada nešto posvetite osobama kojih više nema

- Naravno, pevaću za njihovu dušu. Što da ne, uvek - rekla je Prija i napravila lapsus, verovatno ne razmišljajući kakvu konotaciju imaju njene reči i kada se kaže pevati nekome za dušu. U našem narodu se ova izreka koristi kada nešto posvetite osobama kojih više nema.

Foto: instagram.com/aleksandraprijovic

Pevačica neće na zimovanje

Aleksandra Živojinović priznala je da ne podnosi zimu i da muči muku sa Filipom oko toga da li će ili neće ići na zimovanje. Atraktivna pevačica nije zimski tip, užasava je hladnoća, dok njen suprug obožava zimske čarolije.

- Filip voli sneg, voli zimu i zimske aktivnosti. Ja sam više za more i leto. Zato se uvek teško dogovaramo oko zimovanja. Nisam sigurna kako ćemo to izvesti ove godine - bila je iskrena pevačica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Otkaz

15.11.2019 07:29

Treba joj otkazati pa neka peva svojima.