Sloba je iskren i pažljiv, imam utisak da ga oduvek znam: Evo šta Jelena kaže o njihovom odnosu i o tome da li su zajedno!

Autor: kurir.rs/informer.rs

Zabava

15.11.2019

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Đuričanin oglasila se prvi put posle spekulacija da je u vezi sa Slobom Radanovićem.

RepublikaFoto: instagram.com/slobaradanovic
Sloba Radanović

Ona kaže da bi svaka devojka poželela da joj Sloba bude dečko, kao i da njih dvoje nisu u ljubavnoj vezi.

- Sloba je pevao na proslavi mog rođendana prošle godine, tada smo se i upoznali, ali imam utisak da ga oduvek poznajem. Prirodno se ponaša i to mi je veoma bitno, jer ne volim folirante. Iskren je i pažljiv, veliki vernik i humanista. On se loše oseća zbog svega što se dogodilo u protekle dve godine, a ja umem da ga slušam. Sloba me privukao malim, ali za mene ipak velikim stvarima i to čini svakodevno - rekla je Jelena.

- Ljudi misle da smo u vezi jer smo često zajedno, ali kada su tu novinari i kamere, ja se pomerim iz kadra jer nisam javna ličnost, bili smo zajedno i u pozorištu, a sada smo u Moskvi. Oboje smo bili kod osteoropate, jer ja imam problem sa migrenom, a Sloba sa sinusima - rekla je ona i dodala:

Foto: instagram.com/slobaradanovic

- Sloba i moj muž su se upoznali, ali niko nikome nije pretio. On mene uvek podržava i ne bi imao ništa protiv da sam sa Slobom, on je stabilna ličnost i ako nismo uspeli kao partneri, ne znači da se ne volimo i ne poštujemo.

Inače, domaći mediji prenose kako je Sloba veoma ljubomoran na bivšeg muža Jelene Đuričanin. Njih dvoje se ne razdvajaju, pa su tako jednom prilikom izašli na večeru, a Jelenin telefon nije prestajao da zvoni. Navodno ju je zvao Igor Marković, suprug, pa je Sloba insistirao da se javi. Ona mu je odbijala pozive što je iznerviralo pevača.

- Nikako mu se nije dopalo što se ne javlja mužu, ozbiljno joj je zamerio na takvom ponašanju. Ona je tada obukla svoju jaknu i rekla mu da mora kući - rekao je izvor za "Alo" koji se našao na licu mesta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jana

15.11.2019 13:47

Sloba i Jelena su divni skupa

Odgovori 0 13