Kremiran Branislav Petrušević Petrući: Porodica neutešna i u suzama!

Autor: Pink

Zabava

15.11.2019

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komičar i glumac Branislav Petrušević Petrući danas je kremiran na beogradskom Novom groblju, a porodica je pokušavala da ovu činjenicu sakrije od javnosti. Petrućijeva neutešna udovica Nada se pojavila na Novom groblju sa sinom Markom, koji ju je sve vreme pridržavao, a sa njima je bio i Mateja, drugi naslednik porodice Petrušević.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Marko sa majkom Nadom...

Nada je bila sva u crnini, sve vreme je plakala, a suze je krila ispod crnih naočara.

Na groblju su se pojavili rodbina, mnogobrojni prijatelji porodice Petrušević, pevačica Zorana Pavić, ali i bivši rijaliti cimeri iz ''Zadruge'' Petrućijevog sina Marka: Adam Đogani, Vladimir Todorović, Savo Perović, Aleksa Savić, Pavle Jovanović, Dorotea Jovanović, koja je sa majkom došla na groblje kao bi izjavila saučešće.

Čuveni komičar Petrući ispraćen je na večni počinak uz tihu muziku, a njegov sin Marko nije mogao da zadrži suze.

Inače, danas je oko 11 časova u Kamenoj sali Radio Beograda održana komemoracija Petrućiju, a njegova porodica bila je neutešna i u suzama.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Branislav Petrušević Petrući...

Petrući je svoju karijeru započeo na radiju, u programu Indeksovo radio pozorište, gde je zajedno s kolegama stvarao zabavni program. Petrući je kao član Indeksovog pozorišta dobio nagradu Oskar popularnosti na koju je bio posebno ponosan. Teme su im na početku bile studenti i gazdarice, a od 1981. godine počeli su da rade političke, ozbiljne emisije. U prvom programu radija Beograd sarađivao je u emisijama “Vreme sporta i razonode”, “Radio sport”, “Radio 202.”, “Radio televizija Srbije”. U svom bogatom repertoaru Petrući je igrao u predstavama “Tito u raju”, “Boj na Kosovu”, “Sa koje strane rešetaka je zatvor”, “Kladionica – naša najrazvijenija privredna grana”, “Brze pruge”, “Yugo kako to gordo zvuči”, “Vikend akcija” “Izbori bez izbora” i drugima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading