Njegov organizam je jak: Evo kakvo je stanje Đorđa Balaševića nakon operacije!

Autor: blic.rs

Zabava

16.11.2019

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kantautor Đorđe Balašević uspešno se oporavlja nakon što je juče na Institutu za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici operisan. Njemu su, nakon što je juče u jutarnjim satima doživeo infarkt, ugrađeni stentovi.

RepublikaFoto: e-stock/D. MILOVANOV
Đorđe Balašević

Kako "Blic" saznaje od izvora iz bolnice, oporavak Đorđa Balaševića teče po planu i on se oseća dobro.

Nema nikakvih komplikacija i kontraindikacija i oporavak teče kako je i uobičajeno kod pacijenata kojima je organizam jak, što je kod Balaševića slučaj.

Podsetimo, tokom jučerašnjeg dana oglasili su se sin i ćerka Đorđa Balaševića, koji su naveli da se njihov otac dobro oseća.

- Za sve što pitaju kako je moj tata... On poručuje da će se možda čak i boriti na megdanu kako se oseća - napisao je Aleksa Balašević uz fotografiju svog oca koji boksuje.

- Da predupredim sve koji će mi postaviti sledeće pitanje. Tata je dobro. Nije se osećao dobro, zbog toga je preventivno pregledan i u Kamenici. Hvala svima koji brinu i imaju razumevanje zbog otkazanog koncerta - napisala je Jovana Balašević na Instagramu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading