Njemu je javni život strahovit: Marina Tadić otkrila pol bebe, pa se dotakla detalja veze sa partnerom koga skriva od medija!

Autor: blic.rs

Zabava

17.11.2019

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Marina Tadić u sedmom je mesecu trudnoće, a nedavno je uslikana sa partnerom kog je dugo krila od javnosti. Inače, Marina je na proleće uplovila u vezu sa mladim advokatom kog nije eksponirala.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Marina Tadić

Zbog toga je pevačica skoro dobila pitanje - da li se plašila da joj neka devojka ne ukrade dragog, pa ga je zato toliko dugo krila?

- Njega ne može niko da ukrade. Mi smo već zreli ljudi. Nismo mi mladi da bi sad neko nekoga krao. Nisam ga krila, nego on nije čovek iz javnog života i nije nikad želeo da se slika. Ja takođe ne želim da potenciram njegovo javno pojavljivanje jer znam koliko je meni teško kad hoću da se opustim sa svojim prijateljima i onda uvek neka tenzija. Tako da je njemu ovo strahovito - rekla je Marina.

Pevačica je onda istakla da se oprostila od publike na neko vreme:

- Oprostila sam se od publike svojim nastupom pre dva meseca. Trenutno kod mene nema ništa novo što se tiče moje muzike da bih bila u medijima, zato me nema. Ne mislim da treba svaki dan da se slikam jer nisam izbacila novu pesmu. Tako da sam se malo povukla da uživam u svojim trudničkim danima.  

RepublikaFoto: Promo foto

- Nije rizična trudnoća, nego jednostavno mislim da je blagosloveno stanje dar u kojem treba uživati. Pevam 15 godina svakodnevno, ništa mi to sad ne nedostaje niti me nešto remeti, prosto želim da u ovim trenucima uživam na drugi način - dodala je.

Iako trenutno ne peva po klubovima, Marina pevuši po kući, a ona i beba u stomaku najviše slušaju džez muziku. Pevačica je ovom prilikom odlučila i da otkrije pol bebe.

- Očekujemo ćerku. Bitno je da je dete živo i zdravo, nije bitno da li je dečak ili devojčica. Svi kažu da je devojčica za mamu. Mama sebi rađa najbolju drugaricu. Tako da se ja nadam da će tako biti i sa mnom - izjavila je pevačica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading