(FOTO) Živkovićeva se bahatila na rajskom ostrvu: Pukla više od 3.000 evra samo na put i smeštaj na Maldivima!

Autor: Kurir

Zabava

18.11.2019

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Katarina Živković izdvojila je više od šest prosečnih srpskih plata kako bi sa drugaricama uživala sedam dana na Maldivima.

RepublikaFoto: instagram.com/katarina2789
Katarina Živković

Ona je navodno samo za hotel i prevoz, koji uključuje nekoliko avionskih letova i vožnju brodom, dala oko 3.000 evra, a ako uzmemo u obzir i svakodnevni trošak na Maldivima, putovanje ju je stajalo i skuplje. S obzirom na to da su Maldivi jedna od najlepših destinacija za odmor pevačica nije žalila novca, ali za nije htela da priča koliko je putovanje koštalo.

- Nikada ne govorim o novcu, koliko trošim i na šta trošim, koliko zaradujem. Jedno lepo putovanje mora da vas košta. S obzirom na to da radim od 14. godine, veoma sam sposobna i vredna, radim na sebi, dosta nastupam, mislim da sam zaslužila da sebi priuštim jedno luksuzno putovanje gde ću napuniti baterije za nove radne pobede- izjavila je Katarina, a potom ispričala kako se provodila na ostrvu koje mnogi zovu rajem na zemlji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"I must be a mermaid... I have no fear of depths and a great fear of shallow living." ?‍♀️

A post shared by Katarina Zivkovic (@katarina_zivkovic_official) on Nov 9, 2019 at 4:25am PST

 

- Već sam jednom bila na Maldivima. To ostrvo je jedno od najlepših mesta za odmor i gde se pune baterije. Da bi se dobro i kvalitetno radilo, htela sam da ponovim te Maldive. Bila sam ovog puta u drugom hotelu. Stvarno sam se odmarala. Pošto obožavam sportove na vodi, vozila sam skutere na vodi, flaj- bord... Posebno mi se dopao sibob, to je podvodni skuter, voziš se pod vodom i gledaš ribice. To me je oduševilo- ispriča Katarina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Oblak

18.11.2019 10:58

A pre nekoliko dana bila teško bolesna.