SADA JE SVE OTKRIVENO! Anina i Davidova veza je laž: Koraćeva dobila debelu lovu da glumi devojku Dragojeviću?!

Autor: srbijadanas.com

Zabava

18.11.2019

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srboljub Subotić, stric bivše zadrugarke Aleksandre Subotić i brat Karađorđa Subotića otkrio je detalje veze Ane Korać i Davida Dragojevića.

RepublikaFoto: instagram.com/___californication
Ana i David

On kaže kako je Ana pristala na ulogu koju joj je dodelila produkcija u rijalitiju.

- Verovatno je dobila novac za tu priču. Čak je Lepi Mića pitao šta će uraditi sa njim za par meseci, rekla je: "Ništa, otkačiću ga kao i sve do sad". Nije isključeno da se ona zaljubila vremenom u njega. Posle produkcije, na njih su počeli da utiču fanovi, koji ih verovatno plaćaju kao što su plaćali Davida i Aleksandru. To su cifre preko 5.000 evra koje su dobijali od pojedinih osoba - kaže Srboljub.

Mnogi komentarišu da je glavni uzrok sukoba između Dalile, Dejana i Davida zapravo Aleksandrina "lažna trudnoća" u Parovima.

RepublikaFoto: instagram.com/srboljubsubotic
Srboljub Subotić

- Ta trudnoća je bila lažna. Ja sam bio zaveden u celoj toj priči i bio sam ubeđen da je zaista trudna i da se desio spontani pobačaj. Oni su odigrali igru koju je njima namenila produkcija. Produkcija je navodno rekla da se to posle prikaže kao da je bila šala, a da su David i Aleksandra nastavili da glume da je zaista postojala trudnoća. Oni su za to dobili novac - izjavio je Subotić.

Podsetimo, Ana i David slikama i snimcima na društvenim mrežama ubeđuju fanove da njihova veza ipak prava, a nedavno su ljubav pokazali i veridbom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dika

19.11.2019 09:31

Zaklela se Zemlja Raju da se tajne sve saznaju.