Pozvali je da siđe odmah na recepciju: Soraju za rođendan sačekalo iznenađenje vredno 65.000 evra!

Autor: Alo.rs

Zabava

19.11.2019

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Soraja Vučelić proslavila je 33. rođendan na glamuroznoj žurki u Beču, gde je okupila najbolje prijatelje, a slavljenica je dobila skupoceni poklon od anonimnog udvarača.

RepublikaFoto: instagram.com/vucelicsorajasara
Soraja Vučelić

Naime, samo nekoliko sati pred glamuroznu proslavu rođendana, Soraja je dobila skupoceni dijamantski sat marke ,,roleks", čija je vrednost 65.000 evra, preneo je izvor blizak Vučelićevoj.

- Soraja je dugo planirala rođendansku žurku i želela je da ugosti sve svoje prijatelje, a za proslavu je odabrala jedan od najluksuznijih restorana u austrijskoj prestonici. Dugo je do detalja planirala rođendansku žurku i nije žalila novac kada je trebalo da ugosti svoje prijatelje, koji su uoči proslave već počeli od da stižu u austrijsku prestonicu - rekao je sagovornik. 

Danima pred proslavu Vučelićeva dobijala poklone od svojih prijatelja. Međutim, jedan gest posebno ju je oduševio.

- Soraja je odsela u jednom od najskupljih i najluksuznijih hotela u Beču, a tu ju je, na dan proslave rođendana, sačekalo iznenadenje. U jednom trenutku, pozvali su Soraju s recepcije i rekli joj da siđe jer je stigao poklon za nju - ispričao je izvor i dodao:

RepublikaFoto: instagram.com/sorajavucelic
Raskošno proslavila rođendan

- Sačekao ju je ogroman buket ruža i kutija u kojoj je bio sat. Reč je o najnovijem mo- delu dijamantskog sata marke ,,roleks", čija je vrednost 65.000 evra. Vučelićeva ga je dobila od bogatog udvarača koji je već dugo zaljubljen u nju, a reč je o biznismenu koji živi u Americi. Osim poklona, Soraja je od njega dobila i čestitku za rođendan u kojoj je stajalo: ,,Dijamanti za najlepši dijamant", što ju je ostavilo bez teksta - kaže izvor i dodaje:

- Soraja se ljubazno pohvalila na poklonu, a kao znak za-hvalnosti, sat je nosila i na žu-rki. Inače, taj biznismen je toliko zalju-bljen u Soraju da ju je već dugo obasipa skupim pokloni-ma, ali ona još nije spremna da uplovi u vezu s njim - ispričao je izvor. 

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Sat na poklon

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading