Celo veče sam uživala, on je toliko divan: Sandra Afrika otkrila detalje Veljkove momačke večeri!

Autor: pink.rs

Zabava

20.11.2019

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Afrika je uveličala proslavu momačke večeri Veljka Ražnatovića, a zajedno sa njegovom mamom Svetlanom Cecom Ražnatović je otpevala par pesama.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen/sandraafrika
Sandra je pevala na Veljkovoj momačkoj večeri

Pevačica je otkrila i kako je proteklo slavlje, kao i kako se osećala i kako su je ugostili:

- Bilo mi je zaista sjajno i moram da priznam da sam se osećala jako prijatno. Otišla sam oko 11, 12 sati i ostala sam baš do jutra i zaista su me ugostili fenomenalno i baš su super. Ja sam Cecu ovako poznavala, kada se vidimo na aerodromima, ništa specijalno, ugostili su me zaista sjajno i on je dečko toliko kulturan i toliko dobar, tako da, preoduševila sam se. Poželela sam mu sve najbolje i eto naravno, očekuju i bebu, pa da bude sve ok, da bude sve super i to je to, nismo puno ni pričali, više smo ja i Ceca sedele i ćaskala. To je bio pravi ženski razgovor, s obzirom na to da je bila muzika, nismo sad nešto preterano i to što smo pričale, neću da vam odam. Sve je bilo onako fenomenalno, pevala sam tamo, ostatak večeri sam zaista uživala - rekla je Sandra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading