Nije se žalilo para! Azijsko povrće, čokoladna fontana, najkvalitetnije vrste šampanjaca: Hrana na svadbi Bogdane i Veljka će vas ostaviti bez daha!

Autor: Blic.rs

Zabava

23.11.2019

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je spremno za gala venčanje Bogdane Rodić i Veljka Ražnatovića koje će sutra početi prvo u Titelu (rodnom gradu Cecine snajke), da bi se potom nastavilo u Beogradu.

RepublikaFoto: instagram.com/veljkoraznatovic
Bogdana Rodić i Veljko Ražnatović

Crkveno venčanje biće održano u Hramu Svetog Save, a potom sve zvanice, kojih će biti preko 500 dolaze u jedan beogradski luksuzni hotel, gde se slavlje nastavlja do kasno u noć.

Kako saznajemo, na svadbenom meniju naći će se raznolika jela za svačiji ukus, pa će tako gosti imati priliku da probaju i neke egzotične specijalitete.

- Ceca nije marila za novac pa je izabrala bogat meni za sve goste. Tako će se na švedskom stolu naći riba, azijsko povrće, razni mesni specijaliteti od govedine, piletine i svinjetine, kao i pečenje. Uz to će biti poslužena selekcija različitih salata, sireva kao i suhomesnatih proizvoda - kaže izvor  i dodaje:

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Ceca Ražnatović

- Ukoliko gosti požele da se zaslade nečim pored torte, u ponudi će im biti čokoladna fontana sa svežim voćem i još pet vrsta različitih kolača. Naravno uz sve to gosti će imati priliku da konzumiraju najkvalitetnija pića od šampanjca, preko vina do žestokih pića - otkrio je izvor .

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Deka

24.11.2019 09:57

Bez roštilja ništa. Kad vam Deka kaže.