Veljko i Bogdana danas staju na ludi kamen: Svadba decenije samo što nije počela, a evo zašto su mladenci izabrali baš ovaj dan!

Autor:

Zabava

24.11.2019

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin pevačice Svetlane Cece Ražnatović Veljko i njegova verenica Bogdana Rodić zavetovaće se danas na večnu ljubav. Veljko i Bogdana čim su saznali da očekuju bebu, odmah su odlučili da se venčaju, a budući da su oboje veliki vernici, odlučili su da svadbu naprave pre Božićnog posta, 27. novembra.

RepublikaFoto: instagram.com/aceisb4ck
Veljko i Bogdana danas staju na ludi kamen

Veljko i Bogdana pred Bogom će se zavetovati u Hramu Svetog Save i to na veliki hrišćanski dan, kada se slavi Sveti Mina, veliki mučenik, bivši vojnik koji je zarad Boga istinitog napustio vojsku i stradao za istinu Božju i poznato je da ko god je Minu slavio i u pomoć ga pozivao, tome je on pomagao. Crkva danas slavi i Svetog Stefana Dečanskog.

Bogdana je prenoćila kod Cece u kući na Dedinju, gde su joj jutros stigli šminkeri, a oko devet sati bi trebalo da stigne u porodičnu kuću u Titelu.

Na svadbu je pozvano 500 zvanica, crkveno venčanje će se obaviti u Hramu Svetog Save, a građansko u luksuznom hotelu,nakon čega se nastavlja svadbeno veselje.

Veljko će po mladu u Titel ići u oldtajmeru, a u istom skupocenom automobilu će mladenci doći do Hrama Svetog Save, gde će se pred Bogom zakleti na večnu ljubav. Poštovaće se svi običaji, Veljko će pucati u jabuku, otkupiće se mlada.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Veljko će ići po Bogdanu u Titel

Građansko venčanje biće upriličeno u hotelu, Na pozivnicama koje su stigle na adrese zvanica piše i dres-kod za svadbu, pa dame treba da obuku duge haljine, dok muškarci treba da se pojave u odelima. Mladenačka torta je na nekoliko spratova i biće teška oko 70 kilograma. Brojni poslastičari rade na torti, a zbog veličine biće unesena iz delova dan ranije. Zbog veličine prave se specijalna kolica na kojima će torta stajati.

Luksuzni hotel u kom će biti održano slavlje odabrala je Ceca, kao i meni koji će biti upriličen za goste. U pitanju je najskuplji "rojal meni" (kraljevski), koji košta 75 evra po osobi. On uključuje sve vrste pića, kako domaća, tako i strana, a kad je hrana u pitanju, tu se tek potrudila. Sastoji se iz predjela, glavnog jela, supe, deserta. Tako će gosti uz aperitiv moći da jedu tartar biftek, kraljevsku salatu šefa Rudolfa, losos s kokosovim mlekom ili patku prelivenu sosom od borovnice.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dane

24.11.2019 08:59

Veljko će po mladu u Titel ići u oldtajmeru, ako stigne do tamo. Oldtajmeri su samo za gradsku vožnju.

Odgovori 10 0